Луцьке депо «відвоювало» три маршрути

Луцьке депо «відвоювало» три маршрути
Комунальне підприємство «Луцьке підприємство електротранспорту» протягом 5 років обслуговуватиме маршрути №№ 25, 28 і 29.

Таке рішення прийняли під час засідання конкурсного комітету з визначення переможців конкурсів на пасажирські перевезення у Луцьку в понеділок, 17 березня.

Свою пропозицію на конкурс подало лише одне ЛПЕ. Так, у депо запропонували обслуговувати маршрут № 25 «с. Забороль – Карбишева» 8 автобусами, № 28 «Карбишева – Дружби Народів» – 8 автобусами і № 29 «Володимирська – Карбишева» – 7 автобусами.

Нагадаємо, єдиний конкурент ЛПЕ було підприємство «Санрайз», яке намагалося вибороти маршрути через суд. Утім, у 2013 році фірма відмовилася від позивної заяви.

Під час судової тяганини, яка розпочалася ще у 2012-ому, за словами заступника луцького міського голови Тараса Яковлева, ці три маршрути і обслуговувало луцьке депо, однак, на умовах тимчасових договорів.

Наразі ж члени конкурсного комітету вирішили укласти із ЛПЕ договір про здійснення перевезень на цих трьох маршрутах на п’ятирічний термін.

«Бажаю здійснювати роботу якісно. Щоб не виникало питань в членів конкурсного комітету», – звернувся до нового директора ЛПЕ Анатолія Тимощука віце-мер Тарас Яковлев.

Своєю чергою, Тимощук подякував за рішення укласти договір з депо.

Він також зазначив, що ця «перемога» дозволить підприємству не впасти в ще більшу кризу, але й фінансового стану значно не покращить. Мовляв, тому, що ЛПЕ нічого нового не виграло, адже й раніше обслуговувало цих три маршрути, щоправда, «тимчасово».

Натомість Анатолій Тимощук сподівається на те, що ЛПЕ отримає державні гроші на придбання 30 тролейбусів, що передбачається постановою Кабміну №404.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чому ж 25 маршрут не знає де у них кінцева?
Відповісти
щиро співчуваю тим хто працює в Депо.. по декілька місяців з/п не виплачують... жах.
Відповісти
Моя особиста думка це віддати депо в приватні руки хоч толк буде ато розносять під видом державне.
Відповісти
25 маршрут треба дисциплінувати. .Школа-це не кінець Забороля.Увага!!!До кінцевоі ще 3 зупинки!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьке депо «відвоювало» три маршрути
17 березень, 2014, 14:48