«Батьківщина» у Волиньраді не бере назад скандального депутата

«Батьківщина» у Волиньраді не бере назад скандального депутата
Питання повернення депутата Петра Олешка у фракцію ВО «Батьківщина» у Волинській облраді наразі не розглядається.

Про це у коментарі ВолиньРost'у розповів голова Волиньради, батьківщинівець Валентин Вітер.

За словами Вітра, наразі фракція «Батьківщини» не бере Петра Олешка назад у свої ряди.

«Найближчим часом Петро Олешко у фракцію не прийнятий. Заява є, вона ще навіть не розглядалася. Ми не голосували. Бо це питання не на часі. Я думаю, що це питання відсовуємо ми далі, і Петро Олешко не є членом фракції «Батьківщина», – зазначив Валентин Вітер.

Як розповів голова Волиньради, Петро Олешко також звернувся із заявою про вступ до партії ВО «Батьківщина».

«Але це буде прийматися на рівні Києва. Це знімав Київ. Це депутати, які були в складі групи «Патріоти Волині». І Петро Олешко – це було рішення центрального комітету партії. І вони тільки мають право назад його прийняти чи не прийняти», – пояснив Вітер.

Нагадаємо, торік Петро Олешко отримав посаду керівника Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти і оголосив про вступ до депутатської групи «Нова Волинь», яку очолював екс-губернатор Волині Борис Клімчук.

Пізніше Олешко оголосив про повернення до «Батьківщини» і пояснив причини такого рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир - Волинський міський голова п. Саганюк П.Д. замість того , щоби відсторонити з посади колишнього взяточника - керівника міської Батьківщини - Матусевича Миколу , нещодавно призначив начальником управління праці та соціального захисту населення . Ось така у нас на Волині Л Ю С Т Р А Ц І Я .................
Відповісти
Волиняни зніміть пелену з очей , де Ваш дух Волі і Свободи . Оце все продажне гнилячча бютівське нічого патріотичного і корисного для Волинян не зробить. Вони тільки вміють взятки брати , посади ділити та ще закулісні інтриги і склоки зводити .
Відповісти
Правильно, нам перебіжчиків не треба. Але, як пише Вітер "це питання не на часі" на мою думку його взагалі не повинно бути, тому що складається думка, що його ще можуть прийняти до партії.
Відповісти
Кар"єрист який гтовий вступити до якої хоч партії аби отримати керівний портфель.Пане Вітер,що значить не на часі?Чи Вас нічого не навчив приклад свого попередника?Чомусь цей опереточний генерал не підняв свого "війська" й не допоміг майдану.Чомусь не подав заяви про вступ до "Батьківщини" В ГРУДНІ,А ВИЧІКУВАВ ЧИЯ СТОРОНА ВІЗЬМЕ.
Відповісти
А то не батько того "зеленого чоловічка", що давав інтерв"ю біля нашої військової частини в Криму? Правда ж в обрисах обличчя є щось бурятське?
Відповісти
А хіба комусь не відомо, що теперішня типу люстрація під бют зроблена. Вони ще й гроші на продажі посад заробляють. Нащо їм професіонали і чесні люди при владі? Їм треба хабарників на місця посадити, щоб кожен місяць в казну гроші здавали на бют.
Відповісти
Останні новини
«Батьківщина» у Волиньраді не бере назад скандального депутата
18 березень, 2014, 20:30