Парубій вийшов з «Батьківщини», - ЗМІ

Парубій вийшов з  «Батьківщини», - ЗМІ
Секретар Ради нацбезпеки й оборони України, він же керівник Самооборони Майдану, Андрій Парубій вийшов із політичної партії ВО "Батьківщина", - повідомили ЗМІ.

Цей його вчинок не свідчить ні про які проблеми всередині партії. Також це не є наслідком особистих розбіжностей коменданта Майдану з лінією "Батьківщини", - пише Gazeta.ua.

"Пан Парубій вийшов з "Батьківщини", вже 4 дні назад. Зараз почнуть казати, що пішов розбрат у "Батьківщині", що там починають буксувати в різні боки - цього немає. Є вимога наша (керівництва самооборони - Gazeta.ua). На місцях вимагаємо від Самооборони, щоб вона була потлітично незаангажована", - розповідає співрозмовник.

"Зараз партії і партійки, особливо на місцях, де вони мають ще якийсь вплив, пробують входити в Самооборону і лобіювати свої інтереси, ховаючись за неї. Ми домагаємося рівновіддаленості від усіх політичних сил, а нам закидають - "та ж Парубій ваш в "Батьківщині". Тому ми неодноразово до нього самі зверталися", - повідомляє джерело.

"Зверніть увагу, людина відмовилася від депутатського мандата. Покажіть мені всіх інших новопризначених, які це зробили. Не зрозуміло ще, хто стане президентом - і нема гарантії що той самий Парубій залишиться на тій самій посаді", - додає інформатор.

Також пізно ввечері 20 березня відбулися тривалі переговори Парубія з людьми, які продовжують стояти на Майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Парубій
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.