Дуже слухняні діти, – директор Палацу культури Луцька про «Правий сектор». ФОТО

Дуже слухняні діти, – директор Палацу культури Луцька про «Правий сектор». ФОТО
Через базування «Правого сектору» та «Автомайдану України» в луцькому Палаці культури у керівництва установи не виникає жодних непорозумінь, – каже директор Палацу культури міста Луцька Юрій Войнаровський.

Але, як зазначає посадовець, через любов до порядку у нього інколи є зауваження щодо розміщення на тому чи іншому місці в Палаці культури деяких речей, які належать революціонерам.

Про це Юрій Войнаровський розповів у коментарі ВолиньPost’у.

За словами посадовця, луцькі майданівці почали базуватися у Палаці культури з 2 грудня минулого року.

Наразі ж в установі залишилися волинські «Правий сектор», «Автомайдан України» та пункт реабілітації учасників Майдану та їх сімей, де людям надають психологічну, медичну, юридичну допомогу та допомагають знайти роботу.

«Залишився в нас Автомайдан в конференційній залі. У фойє залишився і «Правий сектор» і сектор звернень громадян. Здають ліки, приносять – аптека імпровізована. Ще крім того дали кімнату на третьому поверсі для того, щоб ті ліки там складати, щоб вони зберігалися в хорошому місці. Є у нас реабілітаційний центр, надають юридичну допомогу… На другому поверсі досить велике фойє і репетиційну хорову кімнату займає «Правий сектор», – розповів Войнаровський.

Як зазначив директор Палацу культури, у приміщенні всім вистачає місця. «Для всіх достатньо тут місця, столів, крісел, все гарно. Ніхто не порушує правопорядку, чемні всі хлопці, всі в уніформі, мають відповідні бейджики. Так що в них тут порядок», – зазначив посадовець.

«Ми знайшли можливості проводити репетицію в інших місцях. Графіки репетицій не порушені», – вів далі Войнаровський.

Так, хоровики наразі репетирують у виставковій кімнаті у першому корпусі установи. «Духовий оркестр має свою кімнату на третьому поверсі тут же. Мимо «Правого сектора». Вони всі нормально між собою спілкуються, жодних питань немає. Бо видно, що то йде духовий оркестр на репетицію, тих 30 музикантів. Вони вже один одного в лице знають», – додав він.

За словами директора Палацу культури, підтриманням чистоти в установі займаються техпрацівниці: «Наші техпрацівниці прибирають. В Палаці культури кожного дня чергує техпрацівниця, яка впродовж дня… Десь треба підтерти, чи там вбиральні. Техпрацівниця прибирає і другий поверх. Її знають, вона й прибирає».

Щодо оплати комунальних послуг Юрій Войнаровський повідомив, що їх проплата передбачена бюджетом Луцька, затвердженим міськрадою. «В нас все нормально, дякуючи владі міста, розумінню депутатів», – додав він. Войнаровський зауважив, що Палац культури заробляє і сам.

Як зазначив Юрій Войнаровський, заходи у Палаці культури організовують також без будь-яких проблем: «Наперед я, наприклад, повідомляю представників «Правого сектора» чи Павла Данильчука, що в нас сьогодні буде концерт».

«В цю неділю був обласний конкурс кобзарського мистецтва і жодних питань не було. І на балконах люди були і навіть у фойє на другому поверсі, де базується «Правий сектор». Хлопці прибрали все своє і там десь сотня бандуристок розмістилася, в костюми переодягалися, налаштовували бандури», – розповів посадовець.

«Якщо, наприклад, я як директор маю якусь до них, якусь таку, знаєте, як тато до дитини, так там не покладіть, там не станьте, там не сядьте, крісло треба, щоб тут було, то це я такий вже є принциповий, бо я люблю дуже, щоб був порядок. Але вони слухаються, молодці. Дуже слухняні діти. Я вважаю, що майбутнє в України є», – підсумував Юрій Войнаровський.

Фойє першого поверху
Фойє першого поверху
До штабу Правого сектору
До штабу Правого сектору
Штаб Автомайдану
Штаб Автомайдану
Репетиційна база для хорі розмістилася у виставковій залі
Репетиційна база для хорі розмістилася у виставковій залі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А статейка То заказна
Відповісти
дуже рада за те що правий сектор поважає культуру якщо вони дотримується порядку значить вони поважають тих людей які там працюють і бережуть майно яке належить всім нам
Відповісти
Войнаровський ще той дядько. Перший хто буде їх звідти гнати це він) Питання часу)
Відповісти
Залякали всіх от і "дуже слухняні діти"! А заліпили назву установи своєю - ну дуже висока "повага"!:) Не смішіть!!!
Відповісти
Фу фу фу...вонючий той правий сектор, мали репетицію в просвіті, тільки заходиш і перший запах вонючих носків, зато слухняні блін!
Відповісти
Останні новини
Дуже слухняні діти, – директор Палацу культури Луцька про «Правий сектор». ФОТО
25 березень, 2014, 18:15