Журналістка Чорновол пропонувала Сашку Білому перед смертю зникнути та гроші, - ЗМІ

Журналістка Чорновол пропонувала Сашку Білому перед смертю зникнути та гроші, - ЗМІ
Керівник «Правого сектору» Рівненщини Роман Коваль заявив, що за кілька тижнів до вбивства українська журналістка та громадський діяч Тетяна Чорновол зустрічалася із Олександром Музичком (Сашком Білим).

На цій зустрічі, мовляв, від імені Олександра Турчинова вона пропонувала Музичку 20 тисяч доларів за те, щоби він зник з України.

Про це розповів Коваль, - пишуть ФАКТИ.ICTV з посиланням на Galnet.

За словами Коваля, зустріч Чорновол з Сашком Білим відбулася в одному із львівських готелів. І про те, що ця зустріч справді була, можуть засвідчити чимало людей, у тому числі і працівників готелю, де вона відбулося.

«Після цієї зустрічі Сашко Білий сказав, що Чорновол пропонувала йому 20 тисяч доларів за те, щоб він виїхав з України у Чечню або Грузію, пояснюючи, що через нього МВФ (Міжнародний валютний фонд - ред.) не хоче виділяти Україні кошти. Але Сашко відмовився, він сказав, що він не продається і не є бідною людиною для того, щоби брати гроші у той час, коли в небезпеці перебуває українська держава.

Як пишуть ЗМІ, Тетяна поїхала до Києва, але сказала, що вони ще будуть дзвонити. Сашко контактувати з нею більше не хотів. Він чітко сказав: «Романе, ніяких перемовин ми більше не будемо вести, тому що вони постараються використати їх проти нас», – зазначив Коваль.

Як стверджує керівник «Правого сектору», після цього представники влади пропонували Сашку Білому зустрітися з в.о. голови Адміністрації президента Сергієм Пашинським, але від цієї зустрічі він відмовився.

«Після того з’явилася погроза Авакова. Коли Саша відмовився від грошей і від того, що він має кудись поїхати, вони почали чітко йому погрожувати. У першу чергу Аваков. І закінчилося це тим, чим закінчилося. Це просто вбивство, і все», – зауважив Коваль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, треба ще докази про "порядність" БЮТ?
Відповісти
Він мені не герой. ПС дискркдитує всю країну.
Відповісти
Ту Черновол теж треба гнати поганою метлою!!!
Відповісти
тому "сектору" до роботи. Скільки можна бігати всілякими "вічами" і молоти дурниці. Вони вже починають скидатись на "лівий сектор" Не соромно бути схожими на кананістів? Чи крім експропріації експропрійованого нічого робити не вміють?
Відповісти
Останні новини
Журналістка Чорновол пропонувала Сашку Білому перед смертю зникнути та гроші, - ЗМІ
27 березень, 2014, 21:40