У Пустовіта та Клімчука була «розмова губернаторів»

У Пустовіта та Клімчука була «розмова губернаторів»
Нинішній і колишній голови Волинської ОДА Григорій Пустовіт та Борис Клімчук відповідно мали розмову про область, її проблеми, ризики, шляхи їх вирішення та кадрові призначення.

За словами Пустовіта, він спілкувався лише із одним із попередників, а з іншим – Олександром Башкаленком не зустрічався і не контактував, – пише «Волинська правда».

«Мені зараз не до нього», – пояснює губернатор Волині відсутність діалогу із Башкаленком.

Щодо розмови із Борисом Клімчуком, то її Григорій Пустовіт описав словами «про область, про її проблеми, про кадри, про життя».

Питання про подальшу роботу Бориса Клімчука в облдержадміністрації, зі слів Пустовіта, не піднімали.

«А що я йому можу пропонувати? Посаду заступника голови ОДА, чи свого радника? Це – ті посади, які б я не пропонував та й він не пішов би», – прокоментував голова Волинської ОДА.

«У нас відбулася розмова. Як двох голів облдержадміністрації. Про ризики і можливі шляхи їх вирішення. Ми говорили про перспективні проекти. В тому числі й про аеропорт», – розповів про суть розмови Пустовіт.

«Ми мали мову про співпрацю зі світовим банком. Йдеться про фінансування первинної ланки медицини. Ми будемо постачати в цю галузь краще обладнання, завеземо нові санітарні автомобілі. 85 амбулаторій має бути переобладнано. На це виділяється 8,9 мільйона доларів. 2,5 мільйона доларів буде спрямовано на забезпечення санітарним транспортом. 2,6 мільйона – на обладнання та реконструкцію», – вів далі губернатор Волині.

«На Волині складана ситуація зі серцево-судинними захворюваннями. Тому кошти світового банку підуть і на реалізацію програми «Волинькард». Ми будемо мати сучасні амбулаторії, які матимуть санітарні автомобілі, що швидко доставлятимуть хворих до кардіоцентрів, яких буде 6», – додав Григорій Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай ще порадить де залишилась дільнична лікарня, щоб і її закрити!!!
Відповісти
А чому це так відразу губернатори за медицину?
Чи не тому, що там відкати?!
Були і продовжуються.
Відповісти
Дядьку та ти на нари його мав би посадити, а не посади пропонувати...
Відповісти
а що це ви тут з корупціонерами-хабарниками зустрічаєтесь, а?
Відповісти
коли ви почнете люструвати цього хабарника,нехай розкаже як він став другим у рейтенгу землевласником в Україні,а вони про життя говорять,не пускати його на поріг ОДА
Відповісти
7,5 га - це вже другий рейтинг в українських землеволодіннях? Та на селі таких землевласників тисячі. Ви звідки інфу взяли? З 1-квітневих жартів?
Відповісти
Останні новини
У Пустовіта та Клімчука була «розмова губернаторів»
04 квітень, 2014, 11:45