На Волині - «бунт» проти нового голови РДА. ВІДЕО

У Володимирі-Волинському представники громадськості висловилися проти ново призначеного голови райдержадміністрації Володимира Савчука.

Про це йшлося 9 квітня під час представлення голови, - пише Місто вечірнє.

Зокрема, проти Савчука виступали колишні колеги по ВАТ «Родючість», де до призначення працював Савчук.

Серед протестувальників був і редактор газети «Місто вечірнє» Едуард Залуський. На представленні було й немало колишніх колег Володимира Савчука, які прийшли, щоб висловити свої аргументи проти цієї кандидатури.

Охочих виступити було так багато, що їм не вистачило ні місця у залі, ні часу, щоб сказати голові Волинської облдержадміністрації Григорію Пустовіту та заступнику голови обласної ради Ігорю Гузю все те, що наболіло.

Пенсіонер, колишній тракторист підприємства «Родючість» Ярослав Кузьмук розповів, що Володимир Савчук називав своїх підлеглих «баластом», що він залишив у спадок борги перед акціонерами підприємства, яким не платив, посилаючись на те, що немає грошей, але водночас придбав собі і сину автомобілі, а зятю купив квартиру.

«Як побороти корупцію? Не пускати корупціонерів до влади!» - сказав Ярослав Кузьмук.

Обласні очільники припустили, що це призначення могло бути помилковим.

Григорій Пустовіт, зокрема, сказав, що ті, хто думає, що сьогодні можна прийти у владу, щоб збагатитися, - глибоко помиляються.

Володимир Савчук має усвідомити, що йому доведеться працювати під прискіпливим контролем громади, а якщо його дії не відповідатимуть вимогам, то він відповідатиме за законом, - вважає губернатор.

«Якщо цей крок неправильний, все ж давайте не будемо заважати працювати, подивимось, принаймні до президентських виборів. Треба буде – замінемо», - підсумував сказане Григорій Пустовіт.

На завершення слово взяв новопризначений голова, який звинуватив своїх опонентів у брехні. Газету «Місто вечірнє» назвав «жовтою пресою».

«Виправдавоючись, відкинув усі звинувачення, що прозвучали на його адресу, а потім, не відриваючись від листочка і запинаючись, прочитав, як він збирається керувати районом, підтримуючи демократичні принципи», - пише газета.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я в єуха. Як же відбуваються ці призначення? За якими критеріями, чому без попереднього обговорення з громадою? ТА ЗРОЗУМІЛО ЯК! Якщо призначають не професіоналів, значить їх призначають не за безплатно... Прикро. Ганьба! Пустовіт ще хоче чекати до виборів. Та з такими підходами народ і його самого замінить ще 5 разів до виборів. Висновки не зроблені.
Відповісти
Сьогодні відбулось відродження януковича в районі. Приїхали люди які (що саме страшно) не хотіли почути думку громади. Гузь привів приклад коли в його районі три тижні обговорювали кандидатів, і вибрали достойного, а у нас навіть не повідомили представників партій які ще вчора пліч-опліч стояли на майдані, що буде призначення. Я вже не кажу про обговорення та пропозиції.
Відповісти
Ганьба! Монтаж!! Якщо показувати відео - то треба чесно і все, а не вирізати вигідні-невигідні фрагменти!
Люстратори - починайте з себе!
Відповісти
Будь-кому служити неправді ганебно, як і служити зародженню корупції.
А ці Савчуки, Пустовіти, Олійники, Турчинови і їх підбріхувачі вже достойні ГАНЬБИ.
Як миші, як щурі намагалися і намагаються пролізти у владу.
Для чого? Для своїх інтересів та своєї ж ганьби!
Відповісти
А закінчилося,як завжди,весело і традиційно.Квіти-це якась насмішка.
Відповісти
І РЕСТОРАН ЗЛЮБИМИ ДРУЗЯМИ!!!!
Відповісти
ми знову в совдепії. Аж страшно. Виступае Савчук як на зїзді КПРС, А бреше і оком не моргне.
Відповісти
Шкода що через таких старкуватих керівників вся молодь втікае або деградуе. Країна в прірві.
Відповісти
Останні новини
На Волині - «бунт» проти нового голови РДА. ВІДЕО
09 квітень, 2014, 20:22