Караоке на луцькому ринку. ВІДЕО

Караоке на луцькому ринку. ВІДЕО
Луцький телеканал «Аверс» започаткував проект «Караоке на базарі».

Його зніматимуть щочетверга о 12:00 поблизу торгового центру «Караван», - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».


У першому турі присутні співали пісню «Червона рута». Ведучий проекту - шоумен та музикант Сергій Скулинець обрав найкращих

У другому турі чотири учасниці змагалися за оплески публіки. Тетяна, яка приїхала з Умані, заспівала «Буду любити тебе», її тезка лучанка виконала «Гуцулку Ксеню». Анна обрала призабутий хіт «Ветер с моря дул», а пенсіонерка Ольга заспівала акапельно патріотичну пісню. Тим часом глядачів більшало. Перехожі, які цього дня опинилися на ринку, охоче приєднувалися до хвилі позитиву.

«Добре зрештою, що ви таке придумали, бо життя наше важке, і треба вносити у наше життя родзиночку якусь», - зазначила глядачка Лариса Франчко.

До фіналу вийшли дві Тетяни, і завданням кожної було під час співу, наповнити кошик максимальною кількістю грошей. Гостю з Умані перемогла лучанка, яка зібрала і заробила своїм співом приблизно вдвічі більше, ніж суперниця – 218 гривень.

«Якщо чесно, я дуже хвилювалася, бо спонтанно вийшло… Ми з колегою йшли у справах, побачили, що тут люди збираються. А взагалі ми люди творчі, пишемо пісні, слова», - каже переможниця першої програми «Караоке на майдані» Тетяна Панасюк.

Подарунки отримали не тільки чотири учасниці шоу-проекту, а й найактивніша вболівальниця. Нею визнали Євгенію Степанюк з Рожища.

Пенсіонерка приїхала до Луцька на ринок за покупками. Проте не пошкодувала свого часу і з першої до останньої хвилини шоу завзято підтримувала конкурсантів.

Побачити телеверсію «Караоке на базарі» можна на телеканалі «Аверс» в вихідні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
такої ху-ти не бачив давно і надіюсь не побачу. стид і срам, бездарнобидлоплястцтво і ужас, і ужас....
Відповісти
Ти повний дурник!
Що тут поганого? Веселяться собі люди, це ж прекрасно!
Ужас - це на Сході зараз робиться!
Відповісти
ти повний лоліщщщщще.
дичь і ужас ужас ужас. Схід теж ужас, але ти і вони то просто мрак і ДДННООоооооооооооо.
Відповісти
Так висловлювати думки, може тiльки безголоса та некультурна людина, нарештi в Луцьку з'явилось хоть щось доступне в планi розваг.
Відповісти
скоро прийдуть рускі- тоді заспіваєте!!!
Відповісти
а мені дуже подобається. прості люди а талант де вони його ще покажуть
Відповісти
Пiдтримую Катерину, це надзвичайно пiдiймае насрiй! Сама дуже люблю спiвати, подумую сходити! Дякуемо засновникам генiальноi iдеi!!!)
Відповісти
Мені дуже подобається ПРостим людям дають можливість розкрити себе дати почути оточуючим голос Гарний голос не можливо приховати а ось щоб хтось почув можливості немає Я за таке шоу МоЇ вітання і првітання всього найкращого
Відповісти