Губернатор Волині зробив посадовцю зауваження за граматику

Губернатор Волині зробив посадовцю зауваження за граматику
До документів, які подають чиновники в облдержадміністрацію, треба ставитися серйозніше і не допускати помилок у них, – вважає голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

Про це він заявив під час оперативної наради у вівторок, 22 квітня.

Губернатор Волині зробив завідувачу сектору в області Державної інспекції України по контролю за цінами Вікторії Темчишеній зауваження щодо поданої до облдержадміністрації інформації.

«Ви самі читали інформацію, яку подали в ОДА на оперативну нараду? Є така країна у нас Венгрія? Чи все-таки Угорщина? Скорочення пишете», – зазначив Пустовіт.

Тож, він попрохав усіх чиновників надалі ретельніше готувати документи.

«Я уважно перечитую усе, що ви пишете. І якщо зустрічаю граматичні помилки, неточності в перекладі, давайте будемо відноситися до документів, які подаються в ОДА, серйозніше», – попросив губернатор Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пустовіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пустовіт тільки і вміє що філологічні помилки шукати. пора чиновникам послати його подалі. він веде себе як секратар а не як голова ода!
Відповісти
Це позорисько для області!!!
Відповісти
Новина року!
Відповісти
Правильно робить Пусстовіт! Контролює і виправляє кожну помилку ! Навпаки це ж краще!
Відповісти
ПУСТОВІТ - Ваше місце на посаді начальника управління освіти та науки ОДА.
Давай Бородача!!!Давай Клімчука!!!
Відповісти
Підтримую Пустовіта! Він підписує документ, і саме він. І коли в тексті є граматичні або інші помилки, це означає, що ці помилки робить він. Люди, які готують документи на підпис отримують заробітну плату за НЕякісно виконану роботу. Тому повинні ретельніше редагувати тексти і вірно оформляти документи. І ще варто звернути увагу на юридичну грамотність. Бо складається враження, що документи складаються аби як, з розрахунку, що , той хто їх читає, ще менш грамотний від того, хто їх пише.
Відповісти
За яку зарплату? Начальник відділу або управління в ОДА отримує 2000.00 грн. Якщо є вислуга по держ службі 3000-3200.00 грн. Це зарплата? На ці гроші він повинен накормити сімю, купити продуктів? І, перепрошую, не робити граматичних помилок.
Відповісти
Так! І не красти!
Мало грошей? Нехай іде в бізнес.
Відповісти
А якщо він вміє тільки виправляти орфографічні та граматичні помилки? Він не керівник. Другий Ющенко-Пасічник. Боря тримав усіх в жорстиких рукавичках, крав, але й робив для області.У нас держава змушує чиновників бути хабарниками. За такі мізерні зарплати!!!
Відповісти
Який документ? Це довідка для нього, щоб щось знав, що в області робиться, а він о то так до людей? Жах!
Відповісти
Карєрист-неук і політичний пігмей.
Відповісти
Хамити - оце наше. Вказав на помилки у написанні, то давай і йому будемо хамити. І ми хочемо, щоб нашу націю поважали. Кожен вчиться у школі, елементарні правила написання повинен знати. Коли ж зайняв посаду в установі обласного рівня, то яка мова може бути про помилки. І нічого Пустовіт надзвичайного не вимагає. Це йому подали інформацію, яка. можливо далі й не піде. Але ж такі "перли" можуть йти і до Києва. Не впевнена, можливо і там такі ж писаки, але не гоже, щоб потім говорили, що тут полішуки беграмотні сидять.
Відповісти
Молодець Пустовіт . Усіх неуків гнати на базар підмітати сміття.
Відповісти
Прикро, що такі помилки робить такого рівня посадовець. Іша справа, що інший посадовець не віднайшов у собі такту обговорити такі "ляпсуси" наодинці. Якщо це відбувається регулярно, то тут тупанням ніжками не обійдеться - потрібні курси ділової української мови для усіх працівників
Відповісти
Да Пустовіта послухайте, скільки він скрізь помилок робить, а то починаете тут повчати...
Відповісти
На превеликий жаль, ще багато баранів працюють в державних установах Волині.
Відповісти
Звичайне зауваження, яке може зробити керівник підопічному, нічого неймовірного і цікавого,чому ця новина викликала такий резонанс? Хоча може й справді краще робити зауваження на одинці...
Відповісти
Цікаво це тим, що роботи тьма-тьмуща, а голова помилки шукають. Вчителем мо попрацює? Цікаво буде побачити як сам документи розписує.. А щодо помилки страшні - Венгріі - то це швидше за все статистичні інформація. Ніяк не виправиться БЮТ все відомо шукають, навіть в документах
Відповісти
помилки гноворять про підготовку того хто писав .Безграмотні депутати це не є новина для нас простих українців. Це є біда тому що як тупий маоже керувати або давати пропозиції-0це є бздура совкова. Братти куми панібрати при владі всерівно прийшли.А я хочу запитати Вас чому цей клоун алкаш бородатий Клімчук поздоровляє на сайті волинян з Пасхою. Яку моральне право це чмо має це робити.Я у Вас питаю яу у керівника області. Чи Ви вже відкатики получили шановний пане Пустовіт.Хочеться так і назвати Вас пустословом.
Відповісти
А таке має право, що зробив багато для області. Якби зараз провести вибори, люди обрали б Клімчука. Просто законодавство не дозволяє, адже призначається губернатор КМУ за поданням ПУ...інколи навпаки)))
Він хоть щось вибив нам у Волинську область.Себе не образив теж. Всі держ гроші йшли на схід інколи на захід...
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині зробив посадовцю зауваження за граматику
22 квітень, 2014, 11:21
Поразка на свято. ФОТО
22 квітень, 2014, 11:11