Депутат Луцькради пригрозив керівнику луцького депо

Депутат Луцькради пригрозив керівнику луцького депо
Депутат Луцької міськради Рустам Дячук хоче просити притягнути до дисциплінарної відповідальності директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Анатолія Тимощука.

Про це він заявив під час «неправомочного» через відсутність кворуму засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 24 квітня.

Депутати мали ознайомитися із фінансовим планом і планом розвитку ЛПЕ, який попросили підготувати Анатолія Тимощука ще під час минулого засідання комісії.

Однак, новий директор ЛПЕ не прийшов на засідання, оскільки знаходиться у відрядженні. Натомість прийшла його підлегла, яка переказала слова свого керівника щодо фінансового плану. Так, вона зауважила, що «підприємство розвивається, а прибутки ростуть».

Рустама Дячука не задовольнила така відповідь, адже, мовляв, під час минулого засідання комісії депутати чітко поставили завдання Анатолію Тимощуку про надання їм бізнес-плану щодо ЛПЕ.

Тож, оскільки комісія через відсутність кворуму знову має зібратися у п’ятницю, 25 квітня, Тимощука запросили на її засідання із документами.

В іншому разі, зі слів Дячука, він готуватиме документ щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності нового директора ЛПЕ через невиконання доручень комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛПЕ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До сраки то все! І комісія йому до одного місця! З мером чаї ганяє, і десь всіх мав!)))))))))))))))))))))
Відповісти
А факт такий: кількість тролейбусів і автобусів на маршрутах зменьшується і відповідно доходи від перевезень зменшуються! То в яку сторону розвивається підприємство, про які прибутки хось комусь розказує. Депутатів тримають за дурнів і Дячука в тому числі! Спитайте у директора скільки нових посад керівників було введено і які у них посадові оклади? А жінки - заступника у директора немає.
Відповісти
Ви праві. Понабирав заступників, "друзів-пацюків" із свого оточення і каламутить воду. Ляшка на нього треба!!!!!!!!!!!
Відповісти
По-перше, це єдиний керівник комунального підприємства, який до сьогодні не спромігся надати на затвердження міському голові (заступнику міського голови) фінансовий план підприємства на 2014 рік(передбачено розпорядженням Романюка). По-друге, на протязі трьох місяців з часу призначення (січень 2014 року) керівник підприємства не в змозі надати профільній депутатській комісії план виходу ЛПЕ з кризової ситуації (бізнес-план). Його попередник не зміг цього зробити на протязі семи місяців з червня 2013 року до звільнення. Мотивація відсутність прогнозованих сум на 2014 рік по відшкодуванню за пільгове перевезення. В цього керівника відмовка не можливість сформувати план у зв"язку з нестабільністю курсу долара США. Вплив на такого керівника має міський голова Романюк, який призначав його та відповідно за контрактом з директором ЛПЕ виступає "управляючий майном" громади.
Відповісти
Романюк!? Вплив?! На нього? про що ви говорите, пане.
Відповісти
Чай поп'ють і забудуть про план.
Відповісти
Доброго дня! Який вихід із кризової ситуації, ще не поділилися між собою!
Відповісти
Теперішнє "керівництво" ЛПЕ дорозтащать за 2 місяці все, що лишилось.
Відповісти
Останні новини
Депутат Луцькради пригрозив керівнику луцького депо
24 квітень, 2014, 15:27