Пустовіт розкритикував підлеглих за «безграмотність» та «відписки»

Пустовіт розкритикував підлеглих за «безграмотність» та «відписки»
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт вважає, що частина його підлеглих пишуть відповіді на звернення громадян безграмотно, а також надають відписки замість конкретного вирішення проблем.

Про це він розповів під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 12 травня.

«Багато відповідей нечітких, надають відписки. Я б хотів, щоб до питання відповіді заявникам ставились відповідально», - пояснив Пустовіт.

Так посадовець коментував результати роботи зі зверненнями громадян за І квартал 2014 року, про які розповіла начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Оксана Матвійчук.

За словами Матвійчук, за цей час надійшло 531 звернення. Проблеми заявників вирішили у 32% випадків, тобто 195 питань. Лише на 10 звернень надали фактичну відмову, на 189 звернень надали роз’яснення, ще 72 звернення на додатковому контролі, - розповіла вона.

Матвійчук навела один із прикладів відповіді чиновника на звернення, коли той замінив назву кафе із «Автостоп» на «Апостол», через що виникла юридична колізія.

Григорій Пустовіт відзначив, що були подібні випадки помилок, які виникають через «безграмотність».

«Людина звертається 1 раз до структури. Вона має право, щоб їй надали гідну відповідь. У нас відповіді йдуть як конвеєр, не по суті», - відзначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пустовіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ух ти, який грамотний губернатор. Такого вже давно чекали. У ВІЄМ він поступив, а от закінчити не вдалося . Тому і грамотний?
Відповісти
Останні новини
Пустовіт розкритикував підлеглих за «безграмотність» та «відписки»
12 травень, 2014, 12:14