Блокпости на Волині «не виправдали себе», - ДАІ

Блокпости на Волині «не виправдали себе», - ДАІ
Діяльність 6 блокпостів на дорогах Волині на даний час себе не виправдовує, бо мобільні патрулі були б значно ефективніші.

Про це розповів в. о. заступника начальника управління ДАІ УМВС України у Волинські області майор міліції Андрій Бондарук у вівторок, 13 травня, під час спілкування із громадськістю.

Він розповів, що на постах працює 36 працівників ДАІ, а від громадськості часто немає жодного активіста. Так, Бондарук відзначив, що станом на 13 травня лише на 3 із 6 блокостів були активісти «Правого сектору», «Самооборони Майдану» чи «Автомайдану України».

Встановлення блокпостів – «це скоріше політичний захід, так ми не зможемо багатьох затримати чи зменшити аварійність», - пояснив посадовець.

Однак він додав, що рішення про зняття блокпостів в компетенції обласної ради, яка ухвалювала рішення про їх встановлення, а не управління ДАІ.

Представник «Автомайдану Волині» підтвердив, що активісти «революційних» організацій рідко чергують на цих блокпостах, хоча були ініціаторами їх створення. «Я тільки один раз бачив там громадськість, хоча кожен день їжджу», - розповів він про блокпост у селі Крупа.

Очільник «Автомайдану Волині» Сергій Поха відзначив, що пости «на ділі недієві», тому постає питання про доцільність їх розміщення.

Андрій Бондарук додав, що зараз в області працює 7 рухомих нарядів ДАІ. Якщо їх кількість збільшити, то можна обійтися без стаціонарних постів, - пояснив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що не виправдовують... Сидіти у кущах і вискакувати як чорт з коробочки значно ефективніше. (особливо у фінансовому плані). Не на довго вистачило мєнтам післямайданного синдрому. Чітко зрозуміли що і новопризначені владці теж їдять не лише одну картоплю з буряками. Та і на такзвану "люстрацію" треба копійчину збити, бож "люстратори теж люди і пішки їм ходити важко, а бензин дорогий...
Відповісти
Есть кардинальное решение вопроса повышения дееспособности блокпостов - разрешить сначала стрелять, а потом уже вопросы задавать. От желающих поучаствовать отбоя не будет!)))))
Відповісти
І то правда, така схема вже довела свою ефективність в Донецьку. П'яних неадекватів і тут набереться з лихвою.
Відповісти
Ці пости не потрібні ні кому.
Відповісти
А для кого, чи від кого їх встановлювали...
2 рази проїзджав через "пост" в Колках, так ті, хоч би оком моргнули...., нікому немає діла...., стоять гаїшники з якимись камуфльованими і "мордами торгують"..., а тим часом і БТР-ом можна проїхати!!!
Не бачив щоб хоч одну машину зупинили!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Це я проПІАРИВСЯ
Відповісти
Останні новини
Блокпости на Волині «не виправдали себе», - ДАІ
13 травень, 2014, 16:07