«Правий сектор» «викидатиме» з сесії регіоналів. ВІДЕО

«Правий сектор» «викидатиме» з сесії регіоналів. ВІДЕО
Члени революційних організацій вирішили охороняти будівлю Волинської облради та не пускати на засідання членів Партії регіонів

Про це під час сесії облради заявив із трибуни очільник волинського осередку «Правого сектору» Павло Данильчук в четвер, 15 травня.

Він пояснив, що чимало людей, які працювали за каденції екс-губернатора Бориса Клімчука, залишаються на посадах, тому люстраційні процеси так і не закінчились. Крім того, депутати від ПР продовжують ходити на сесії, а це, мовляв, "неприпустимо".

Данильчук вважає, що членам «кривавої» Партії регіонів не місце в облраді, тому депутатів-регіоналів будуть «викидати», зокрема така "доля" чекатиме Олександра Башкаленка, Бориса Клімчука.

Нагадаємо, раніше Клімчука не пустили на сесію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти краще пішов би викинувся в Нацгвардію
Відповісти
А чому б не показати весь "цвіт" волинської інтелігенції в особах ПС та Самооборони? Пару днів тому тут так гарно розписували "бидло"-східняків. Давайте фото гармонічно розинутих особистостей Волині із ПС!
Відповісти
А у Слов'янськ тебе не кличе твій громадський обов'язок.Ти прояви свій патріотизм там у бою. Бо те, що відбувається на сході України результат і твого "я вважаю". Таких "вважал" сьогодні багато. Що ти реально доброго зробив? Від того, що порушуєш депутуту виконувати його реальний обов'язок нікому ні холодно, ні гаряче.
Відповісти
Згоден на всі 100%!!!!
Відповісти
Як на мене, то це перебор не пускати депутатів на сесію. Оцінку їхній роботі дадуть виборці на наступних виборах.
Відповісти
Швидко Михайло ти все забуваєш, а коли він не пускав депутатів на сесію, коли Клімчук віддавав злочинні накази міліції. Коли він відправляв ВВ до Києва і ми їх зупиняли. Ой скоро ти все забуваєш, давай пограємся в демократію. З ними ще ласкаво поступили
Відповісти
Данильчук. Саша Білий, царство йому небесне, теж у такому стилі виступав - терор завжди залишається терором, під якими б гаслами його не проводили. Зараз Данильчук вдруге захопив облдержадміністрацію і встановлює там свої порядки. Але і на нього знайдеться Закон. Бо для його верховенства віддали своє життя люди. А не щоб Данильчук самовільно вирішував, хто герой, а хто злочинець. Та й Бог все бачить.
Відповісти
Є один цікавий факт: хто звільнив Башкаленка??????????????????? Данильчук сказав, що віддав його Гузю, а Гузь сказав, що йому Башкаленка не віддавали...!!! Однак на наступний день Башкаленко вже був в Києві!!!!!!!! Може банда "Гузь-Данильчук" все-таки розкажуть за яку суму викупили в них Башкаленка!!!!!!!???
Відповісти
Краще б допомогли хлопцям на сході,а не займаєтесь чепухою.
Відповісти
Ще просто Климчук не заплатив Данильчуку...Вже весь Луцьк гуде,що ПС за посади прокурорів і міліціонерів бере хабарі,і тільки після цього пропускають їх на громадських слуханнях,а якщо не дають і відмовляються з ними працювати роздувають скандали і проплачуть СМІ
Відповісти
Гнати ригів. без обговорення!
Відповісти
Павло Данильчук виявляєтья хороший піарщик!Політична партія Правий Сектор багато декларує й нічого не робить все по політичному))
Відповісти
Так ми й так не ходимо на ці цирки...
Відповісти
Без сліз дивитись на того убогого не можна,а він там ще ручьонками дригає,тіпа великий оратор
Відповісти
Таким невдахам як данильчук завжди потрібен образ ворога,щоб відтіняти своє геройство,і це дуже сумно
Відповісти
ПС виступає від імені громади? Хто уповноважив? Самі себе? Хлопці підіть на вибори і побачите оцінку громади. Хоча вони вони і вибори проведуть як сепаратисти референдум.
Відповісти