Прокуратура підозрює депутата Луцькради у розтраті більше 200 тисяч гривень

Прокуратура підозрює депутата Луцькради у розтраті більше 200 тисяч гривень
Начальнику транспортного управління Луцькради і депутату Рустаму Дячуку готують державне обвинувачення по факту розтрати більше 200 тисяч гривень за часу його керівництва ДКП «Луцьктепло».

Про це 9 квітня розповів прокурор міста Луцька Сергій Данілін, - повідомляє телеканал «Аверс».

«20 березня цього року прокурором області порушена кримінальна справа стосовно громадянина Дячука, колишнього директора «Луцьктепла». Кримінальна справа порушена по факту розтрати коштів шляхом зловживання службовим становищем у великих розмірах. Загальна сума, яку інкримінують Дячуку — більше 200 тисяч гривень», - повідомив Данілін.

Прокурор повідомив, що порушення стосується його роботи на посаді директора ДКП «Луцьктепло». У слідства є питання щодо двох епізодів його діяльності. Обвинувачування Рустаму Дячуку поки що не пред'явили, оскільки ведеться слідство. Однак обвинувачення за словами прокурора вже не за горами.

Яка міра покарання у випадку обвинувачування і доказу провини Рустама Дячука може загрожувати екс-директору «Луцьктепла» вирішуватиме за словами прокурора тільки суд.

Нагадаємо, кримінальну справу проти депутата Луцької міської ради, колишнього директора ДКП «Луцьктепло» Рустама Дячука порушили 28 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Дячук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прокуратура підозрює депутата Луцькради у розтраті більше 200 тисяч гривень
10 квітень, 2012, 09:02