Гриценко каже, що «виберемо президента в першому турі» - це технологія Порошенка

Про небезпеку двох турів виборів президента України говорить тільки штаб Порошенка, - вважає кандидат в президенти Анатолій Гриценко.

Про це Гриценко заявив в інтерв’ю ЛІГАБізнесІнформ.

У Гриценка запитали: «Багато хто впевнений, що три тижні на другий тур президентських виборів - це зараз величезний ризик для України. Ваш рейтинг, за даними центру Разумкова, близько 5%. Чому ви не знімете свою кандидатуру, щоб допомогти країні вирішити все в першому турі?»

«Хто говорить про небезпеку двох турів? Це говорить штаб Порошенка в різних формах. Не ведіться на цю технологію. Можна подумати, якщо Путін зважився продовжувати дестабілізувати ситуацію в Україні, йому не все одно, скільки у нас турів», - відповів Гриценко.

«Загроза війни в Україні не пов'язана з президентськими виборами. Штаб Порошенка -Кличка поширює байки про шкоду двох турів навіть на рівні Києва. Вчора (13 травня - ред.) провалили голосування про вибори мера Києва в два тури. Тому що в два тури Кличкові стає страшно», - додав він.

«Досить грати в технології. Люди повинні усвідомити, що вибори – це вибір. Один кандидат – це вже було. Вранці приходили на дільниці, голосували за «єдиного кандидата від блоку комуністів і безпартійних», а вже ввечері оголошували 98 % «за». Це було в Радянському Союзі. Зараз таке в Росії. В Україні такого не буде», - каже політик.

«Нам потрібно вибрати відповідального президента, а не швидко і кого-небудь». Тому що «хто-небудь» є зараз. Швидко виберемо мільярдера у владу, і що далі? Вас не лякають мільярдери у владі?», - додав Гриценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жители Харькова проведут референдум о самоопределении.Об этом в ходе митинга на площади Свободы в воскресенье, 18 мая, объявил член координационного совета «Юго-Востока» Юрий Апухтин.«Харьков проведет референдум о самостоятельности региона вслед за Донецком и Луганском. Наша задача — ни в коем случае не ходить на выборы президента Украины. Мы должны 25 мая собраться на этой площади. Мы не признаем эти выборы», — заявил Апухтин. Дата проведения референдума назначена пока не была.
Відповісти
якого часто токало струмом. Тепер це вже і видно...
Відповісти
Молодець Гриценко, я зразу дивувався дутому рейтингу Пороша і Жульки. Вони не заслугували таких процентів. Цей псевдо-рейтинг для населення, а громадяни будуть голосувати свідомо і зважено.
Відповісти
Давайте підтримаємо єдинного кандидада - Порошенко!
Відповісти
Підтримую лучанина!
Відповісти
Вам же ясно сказано:"Хто говорить про небезпеку двох турів?
Це говорить штаб Порошенка в різних формах".
Але ви за своє: Дайте олігарха Пороха.
Вибори – це вибір, а не технології порохового штабу.
Відповісти
та вони зі штабу Порошенка платить їм шоколадний зайчик бабоси от вони і піддакують а що мелють самі не розуміють))))
Відповісти
Останні новини
Гриценко каже, що «виберемо президента в першому турі» - це технологія Порошенка
18 травень, 2014, 17:22