Світ за тиждень. ФОТО

Світ за тиждень. ФОТО
Старателі на золотому руднику, зруйноване місто Хомс, Ніколь Кідман на Каннському кінофестивалі та багато іншого.

Ми підготували для вас добірку кращих фотографій з усього світу за останній тиждень, - пише Bigpicture.

Старателі працюють на золотому руднику в місті Ндассіма (Ndassima), в 440 кілометрах на схід від столиці Центрально-Африканської Республіки Бангі, 9 травня (Фото: Reuters)

12 травня. Жінка очищає і роздуває коров'ячі кишки, які будуть використовуватися для виготовлення ковбас в Гватемалі. (Фото: Reuters)

11 травня. Священики лежать на килимі під час урочистої меси в базиліці Святого Петра у Ватикані.(Фото: AFP)

Люди йдуть затопленою вулицею після проливних дощів в Шеньчжені, провінція Гуандун, Китай, 12 травня.

12 травня. Жителі повертаються в зруйноване місто Хомс, щоб побачити свої будинки, після припинення військових дій між повстанцями і військами президента Сирії Башара аль-Асада. (Фото: Reuters)

11 травня. Томас Мюллер обливає пивом телеведучого під час святкування з приводу німецького чемпіонського титулу. (Фото: Getty Images)

Салют в небі над пам'ятником жертвам Голокосту під час заходів з нагоди Дня Перемоги в Москві. Фото випущено 11 травня. (Фото: Reuters)

Росіянин Артем Сильченко стрибає з висоти 27 метрів під час першого етапу Світової серії зі хайдайвінгу, що проходить в Гавані, 11 травня.

Палестинські жінки - члени президентської гвардії беруть участь у тренуванні в місті Єрихон на Західному березі, 12 травня.(Фото: AFP)

Весняний сніг продовжує падати в місті Форт-Коллінз, США, 11 травня. (Фото: AP Photo)

Російська система залпового вогню БМ-30 «Смерч», що належить венесуельської армії, задіяна під час військових маневрів у Апуре, 13 травня.(Фото: Хуан Баррето / Getty Images)

Дитина кидає монети в золоту статую Будди в день Весак в тайському буддійському храмі в місті Петалінг-Джая, Малайзія, 13 травня.(Фото: Reuters)

Французькі спецназівці патрулюють житловий район в передмісті Страсбурга, 13 травня. Шестеро людей, підозрювані в участі в сирійському конфлікті, були затримані у вівторок у французькому Страсбурзі. (Фото: Reuters)

Спускається капсула «Союзу», на якому з МКС на Землю повернулися російський космонавт Михайло Тюрін, астронавт JAXA Коїті Ваката і американський астронавт Рик Мастраккіо, благополучно приземлилася в Казахстані 14 травня.(Фото: Reuters)

Люди сумують на кладовищі в місті Сома в Туреччині після вибуху і пожежі на вугільній шахті, в результаті якого загинули щонайменше 284 робітників. (Фото: Бюлент Килич / AFP)

Помічник прем'єра Туреччини Юсуф Еркель б'є демонстранта, який протестував після аварії на шахті в Соме 15 травня 2014. У Туреччині мітингувальники шахтарі атакували прем'єр-міністра Реджепа Тайіпа Ердогана під час його відвідин місця катастрофи.(Фото: Reuters)

Пара танцює перед Ейфелевою вежею в Парижі рано вранці 15 травня.(Фото: AFP)

Місяць в помаранчевому кольорі через дим від лісових пожеж, в той час як аварійно-рятувальний автомобіль рухається по згорілому пагорбу біля Сан-Маркос, Каліфорнія, 15 травня 2014 року. (Фото: Reuters)

Філіппінські військові беруть участь у навчаннях 15 травня 2014. (Фото:. USMC / молодший капрал Еллісон DeVries)

Поліцейських, які повинні забезпечувати безпеку під час ЧС-2014 в Ріо-де-Жанейро, під керівництвом ФБР навчають протидії масовим заворушенням, 16 травня.(Фото: Reuters)

Людина їде на автомобілі по затопленій вулиці в місті Лазаревац, на південь від столиці Сербії Белграда. У Сербії оголошено режим надзвичайної ситуації внаслідок небувалих опадів, що вийшли з берегів річок і послідували за цим повеней. (Фото: Reuters)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.