У міліції Волині створили Громадську раду

У міліції Волині створили Громадську раду
В обласному управлінні міліції Волині створено Громадську раду.

До складу консультативно-дорадчого органу увійшли представники 22-х інститутів громадянського суспільства, - повідомили у прес-службі міліції Волині.

Керівник волинських правоохоронців Петро Шпига перед засіданням подякував усім за бажання стати членом Громадської ради при управління внутрішніх справ і відзначив:

"Я думаю, ваша робота буде плідною і принесе користь як громадянам, так і працівникам органів внутрішніх справ Волині. Усі питання, які будуть виникати, і непорозуміння, що стосуються роботи міліції, ми вирішуватимемо разом, адже основна мета нашої із вами роботи – спокій і безпека громадян, а також підняття рівня довіри людей до працівників міліції", - мовив він.

На засіданні установчих зборів делегатів обирали шляхом відкритого голосування.

Головою Громадської ради став представник Волинської ячейки Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в правоохоронних органах Антон Цісарук, його заступниками – Андрій Ройко (Волинський центр моніторингу дотримання прав людини) та Віктор Вальчук (Волинська обласна громадська організація «Асоціація місцевого розвитку «Велес»). Окрім того, відповідальним секретарем обрали Андрія Гаврищука (Волинська обласна громадська організація «Асоціація захисту прав молоді Волині», а прес-секретарем – Наталію Поліщук (Волинська незалежна медіа-профспілка).

Представники визначилися із підготовкою першого засідання новообраної Громадської ради, на якому обговорять положення і регламент роботи, підготують план та визначаться із напрямками діяльності.

Антон Цісарук підсумував: "Ключовим завданням Громадської ради є, безперечно, моніторинг дотримання прав людини в правоохоронних органах Волині".




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який голова цієї громадської ради така й отара. Схоже, що у волинській ментурі без Антона Цісарука ну ніяк не можна. За десять останніх років він пережив трьох президентів і більше десятка начальників обласного управління УМВС у Волинській області. Головне, що всіх влаштовував своїм моніторуванням дотримання прав людини у правоохоронних органах...
Відповісти
Такі, як А.Цісарук (чули б Ви його мову!) продукти системи, не зламавши хребет якій нічого не зміниш. Петру потрібно пам"ятати, хто по праву руку від нього сидить....
Відповісти