У Нововолинську затримали наркоторговця. ФОТО

У Нововолинську затримали наркоторговця. ФОТО
Чоловіка, який продавав «Субутекс», затримали у Нововолинську.

Зловили наркоторговця працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Так, 53-річний місцевий мешканець впродовж тривалого часу збував на території міста наркотичний засіб «Субутекс», вартість однієї таблетки якого становить 500 гривень.

Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Наркоторговець збував товар як вдома, так і в інших обумовлених місцях. Кілька «привілейованих» покупців навіть вживали наркотичні засоби вдома у наркокур’єра. Окрім того, правоохоронці виявили на стіні міського кінотеатру надпис: «В-8 онлайн, 500 гривень».

Працівники міліції провели дві оперативні закупівлі «Субутексу», а під час санкціонованого обшуку в помешканні вилучили наркотичні засоби та гроші.

"За фактом розпочато кримінальне провадження за частинами першою та другою статті 307 Кримінального кодексу України, тож тепер чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна, – розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – Громадянину судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, відтак він перебуває в слідчому ізоляторі міста Луцька".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську затримали наркоторговця. ФОТО
16 червень, 2014, 11:14