Активісти обіцяють «діяти жорсткіше» з продавцями алкоголю вночі

Активісти обіцяють «діяти жорсткіше» з продавцями алкоголю вночі
Член виконкому Луцькради від «Самооброни Майдану» Богдан Климчук заявив, що у місті виявили ще 3 точки продажу алкоголю вночі.

Про це він розповів під час засідання виконкому у середу, 18 червня.

За його словами, під час рейду самооборонівці виявили три точки продажу – на вулицях Щусєва, Словацького та Рівненській.

Продавці стверджували, що знали про заборону, але продовжували продавати алкоголь вночі, щоб збільшити виручку.

«Продавець повідомила, що їй довели, але вона продовжує продавати, бо потрібна виручка», - розповів Климчук про інцидент під час рейду у магазин на вулиці Словацького.

До того ж самообронівцям не надали книгу скарг та пропозицій, щоб повідомити про інцидент, - додав він. Климчук відзначив, що коли міська рада із цим оперативно не розбереться, революціонери будуть "діяти жорсткіше".

Заступник міського голови Тарас Яковлев відзначив, що міська рада теж проводить подібні рейди, зокрема за 2 тижні, мовляв, відбулося більше 10 подібних акцій працівниками управління підприємництва Луцькради.

На порушників склали 20 протоколів, - додав він. «Луцька міська рада контроль здійснює, рейди, але все зробити надзвичайно важко», - пояснив посадовець.

Перший заступник луцького мера Святослав Кравчук відзначив: «Незалежно від того як контролюють, завжди зайдуться люди, які будуть порушувати. Питання інше - який відсоток таких людей. Якщо із 1000 є 2, то це допустимо, якщо із тисячі є 100, тоді є проблема», - пояснив Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Рівненській 109, в ларьку продають цілодобово, продавець каже, що їй вигідно продавати. Навіть якщо випишуть штраф, то виручка така , що може покрити 3 штрафи.
Відповісти
От Кравчук і є тою "кришечкою" під назвою "завжди знайдуться..." Розігнати накуй половину Луцькради.тоді ті що залишаться запрацюють як годинник ...
Відповісти
Останні новини
Активісти обіцяють «діяти жорсткіше» з продавцями алкоголю вночі
18 червень, 2014, 10:30