Маршрутчики Луцька знову хочуть підвищення плати за проїзд

Маршрутчики Луцька знову хочуть підвищення плати за проїзд
У підприємстві ТзОВ «Санрайз» вважають, що не зможуть нормально розвиватися, якщо проїзд на маршрутах, які вони обслуговують, буде 2,50 гривень.

Про це розповів директор підприємства Юрій Девіцький у середу, 18 червня.

Він нагадав, що у підприємстві надавали розрахунок тарифу не менше 3 гривень, коли їх переглядали.

Натомість тариф 2,50, мовляв, не дозволяє «Санрайз» придбати нові авто. «Рахунок 2,50 не є таким, що виведе на рівень придбання нового транспорту», - відзначив Девіцький.

«Вартість автобуса - понад 400 000. Їх треба брати в кредит, це ще 20-30%. Це на сьогодні непідйомне для нас», - додав він.

До того ж, мовляв, влітку виручка падає приблизно на 20%, тому ситуація для підприємства стає ще «складнішою». Тому у «Санрайз» поки планують «дотягнути до вересня».

За словами директора підприємства, тариф 2,50 – «такий тариф, який не може давати підприємству розвиватися. Ми можемо утриматися, але розвиватися ми не можемо», - додав він.

Девіцький нагадав, що у Луцьку перевезення далеко не найгірші. «Мабуть, немає жодного міста в Україні, де є озвучка зупинок», - переконував він.

Ще однією проблемою він назвав дорогу вартість встановлення та обслуговування GPS-обладнання від підприємства «Візор». «Візор» виставив такі тарифи, що просто неможливо», - відзначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не подобається вартість проїзду - нехай ідуть з ринку, без них обійдуться
Відповісти
Де озвучка про що ви говорите...
Відповісти
"влітку виручка падає приблизно на 20%" - і ще буде падати при підвищенні тарифів. Відкрийте очі - в луцьку кількість велосипедів скоро буде більшою за авто! І ваші маршрутки будуть зайві, бо пенсіонери їздять і надалі на тролейбусах! Студенти також обирають тролейбус! Заробітна плата не росте а вам перевізникам аби заробити! Скоро вас на місце поставлять!
Відповісти
Був би в мене велосипед, можливо я і на ньому б їздив. А так як велосипеда у мене немає, я краще буду їздити на маршрутці, ніж на тролейбусі за 1 год чи 2 год поки доїдеш і дочекаєшся його.
Відповісти
А нормально розвиватися, то це як? Вибирати чи поїхати на Мальдіви чи у Турцію: Чи тощо?!
Відповісти
Вашу "ОЗВУЧКУ" можете заткнути собі в одне місце.Хіба є ще такі дурні на Україні. Так само як GPS. Ви її зробили, щоб дратувати пасажирів і створювати видимість послуг.
Краще помийте автобуси і наберіть водіїв адекватних.
Не можете розвиватися на асфальті – вперед на колгоспні поля. Попробуйте як фермери "розвиваються" то може апетити зменьшаться. І перестаньте заглядати в нашу кишеню. Не ровен час – розсердимось!
Відповісти
А чому не по десять грн. Лт вам і відсутність конкуренціїї. В ЄвропіуУ всіх містах типу Луцька і більших 85% пасажироперевезень припадає на великогабаритний транспорт - автобуси і тролейбуси. Менше заторів, менше шкідливих викидів в атмосферу. А у нас хтось сором,язливо назвав "богдани" маршрутками, хоча їздять вони в режимі автобусів. І за відсутності реальної конкуренції з боку того ж тролейбусного управління "лупить" ціну.
Відповісти
купувати нові автобуси за півмільйона, які знову через 5 років згниють і розсипляться?
а тої зарплати водіїв, за яку вони розписуються, проте не отримують, девіцькому мало??
Відповісти
А вони не очпуїли!!!! Щурі зажрались, можливо слід викласти на сайті номери маршутів і оголосити бойкот санрайзу?!? хто за? гнати такого перевізника з ВОЛИНІ!!!!
Відповісти
Виложіть номери маршутів санрайзу і оголосити бойкот!!!! хто за?
Відповісти
не робіть озвучку і свій GPS. Він пасажиру не потрібен. А ще - не беріть автобуси в кредит. Чому пасажири повинны оплачувати ваші кредити,а перевізники отримувати чисті прибутки?
Відповісти
Згоден платити 3 грн за проїзд. Зі збитками ніхто не повинен працювати. але КАСОВИЙ апарат в кожен автобус. Нульові квитки для пільговиків і жорстко штрафувати і пасажирів за безквитковий проїзд, і маршрутчиків за спробу ненадрукувати квиток або коли їх лежить для вигляду кілька. новий пасадир - новий квиток. Податки треба платити всім
Відповісти
Ім завжди мало грошей. Постав 5 грн і тоді скажуть, що на щось не вистачає. Менше красти треба
Відповісти
Ну про проїзд в маршрутках зрозуміло. А чому ніхто не возмущається про тарифи на житлово-комунальні послуги, і це при тому, що заробітна плата не підвищується,а ціни буквально на все вже в кілька разів зросли. То чому ж проїзд не може підвищитись....?
Відповісти
Ну про проїзд в маршрутках зрозуміло. А чому ніхто не возмущається про тарифи на житлово-комунальні послуги, і це при тому, що заробітна плата не підвищується,а ціни буквально на все вже в кілька разів зросли. То чому ж проїзд не може підвищитись....?
Відповісти
Да недоумкі скоро я вирішу питання візьму в свої руки тралейбосне депо і це буде ефективно закупляця тролейбуси нові а вони досить чіткі і гарні з кондиціонерами а в зимку не буде як в маршутках -5 і це досить ефективно і екологічно
Відповісти
Так вже ж раз підвищувався , перевізники на більше навіть не обгрунтували. Якщо піднімуть, перекрию дорогу біля міськради з друзями - хай перелітають . Зажерлись вже.
Відповісти
«Вартість автобуса - понад 400 000. Їх треба брати в кредит, це ще 20-30%" Кредит - це ваші проблеми, за які "МИ" не будемо переплачувати. Думаю багато хто хотів би ваші рейси і спроможний без кредиту купити авто.
Відповісти
Та кому потрібна та озвучка? Скільки років живемо, а досі не вилучили, що "міської лікарні #2(!)" в Луцьку немає!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розфарбують міст
18 червень, 2014, 11:48
Маршрутчики Луцька знову хочуть підвищення плати за проїзд
18 червень, 2014, 11:43