«Волиньгаз» відкрив «гарячу лінію»

«Волиньгаз» відкрив «гарячу лінію»
Споживачі природного газу з Луцька та Луцького району тепер можуть передати показання лічильника за коротким номером 15-84.

Зателефонувавши на гарячу лінію, можна не тільки передати показання лічильника, а й задати будь-які питання, пов’язані з обліком газу, - повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Найчастіше споживачів турбують проблеми оплати, нарахувань, пільги на газ, також подають заявки на ремонт лічильників та інше.

«Раніше у період з 16 до 28 числа кожного місяця наші телефонні лінії були перевантажені, адже в цей час споживачі масово передають показники лічильника газу. Тепер номер 15-84 дозволяє автоматично перемикати дзвінок на вільного оператора і додзвонитися можна навіть до начальника управління обліку та балансів, якщо інші номери будуть зайняті», - розповідає про нововведення заступник голови правління з постачання та обліку газу Андрій Карпомиз.

Споживач має знімати і передавати показання лічильника щомісяця. Це потрібно для достовірного визначення фактичного обсягу спожитого природного газу та здійснення нарахувань за його використання.

Крім цього у ПАТ «Волиньгаз» продовжує діяти гаряча лінія 8-800-501-406. На цей номер телефону можна звертатися із будь-якими питаннями, що стосуються газопостачання і газифікації.

ПАТ «Волиньгаз» системно працює над створенням комфортних умов співпраці з клієнтами. Одним з наступних кроків буде відкриття на корпоративному сайті системи «Особистий кабінет», за допомогою якої кожен споживач зможе платити за газ, подавати показання лічильника, заявки на послуги тощо через мережу Інтернет.

Довідка

Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 235 тисяч сімей волинян. У 2013-му році загальний обсяг транспортування склав 586,3 куб. м. На 1 січня 2014 року у Волинській області експлуатується 7644,7 км розподільних газопроводів. ПАТ «Волиньгаз» - у трійці найбільших платників податків області. Щорічно підприємство сплачує понад 60 мільйонів гривень податків і внесків до бюджетів всіх рівнів. Серед найбільших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волиньгаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
8-800-501-406 не правильно набраний номер ніякої гарячої лінії немає .
Відповісти
Останні новини
«Волиньгаз» відкрив «гарячу лінію»
23 червень, 2014, 09:00
У Турії втопився чоловік
23 червень, 2014, 08:26