Головний лісник Волині обіцяє розібратися з неправильним паркуваням підлеглих

Головний лісник Волині обіцяє розібратися з неправильним паркуваням підлеглих
Керівник волинського управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик переконує, що його підлеглі більше не будуть паркуватися на тротуарах та газонах біля житлового будинку.

Про це він розповів у коментарі ВолиньPost.

Нагадаємо, мешканці будинку на проспекті Волі скаржилися, що машини працівників та відвідувачів управління паркують на газонах та тротуарах під їхніми вікнами.

Василь Мазурик відзначив, що незадоволені мешканці приходили і до нього.

«Ми проблеми людей абсолютно розуміємо і їх сприймаємо. Люди заходили буквально тижнів півтора тому, і ще три дні тому була жіночка», - відзначив він.

Найбільше скупчення машин, за його словами, було під час останнього аукціону, коли до управління приїхали близько 130 машин. «Тоді ми проводили аукціон, і це було більше 130 підприємці, які заставили машинами всю округу і десь на них ми впливали менше. Це я за 1 день говорю», - відзначив посадовець.

Також багато машин буває, коли в управління відбуваються колегії.

«Розумію, що є незручності, коли ми проводимо колегію, машин також більше, але на дверях точно висіла табличка, що звертаємося до працівників ставити машини внизу», - пояснив він, маючи на увазі парковку на вулиці Глушець.

Начальник управління додав, що також паркують машини люди, які звертаються із певними проханнями чи пропозиціями в установу: «Дуже багато приїжджає людей, які так чи інакше пов’язані із веденням лісового господарства. Вони по старій звичці все-таки в той двір заїжджають».

Василь Мазурик бачить вихід для них і працівників управління у паркуванні на вулиці Глушець, до якої, мовляв. Нещодавно заасфальтували проїзд.

«Тут за училищем (Луцький педагогічний коледж, - ред.)заасфальтували дорогу, проїзд буде легший та зручніший для цього, ми сподіваємося, що паркування буде відбуватися там. Своїх працівників ми як не за тиждень, то за два научимо», - обіцяє він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть немає що начальнику управління робити, як курси проводити - по стоянках, Сам квиток видавати буде на стоянку. сьогодні сам без авто з турійська прийшов
Відповісти
Останні новини
В Україні подорожчає хліб
23 червень, 2014, 14:45
Головний лісник Волині обіцяє розібратися з неправильним паркуваням підлеглих
23 червень, 2014, 14:42