Нардеп вимагає від Міністра оборони освоїти волинські гроші

Нардеп вимагає від Міністра оборони освоїти волинські гроші
Народний депутат України від Волині Євген Мельник просить Міністра оборони України невідкладно освоїти кошти, які виділила Волинська обласна рада для забезпечення військової частини А 2331 (51 Окрема механізована бригада), А 1141 (батальйон Національної гвардії) та першого батальйону територіальної оборони Волині.

Про це йдеться у зверненні нардепа, яке він надіслав до Міністра оборони України Валерія Гелетея 8 липня, інформує прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода»

У зверненні йдеться:

«Ще у травні 2014 року Волинська обласна рада виділила на забезпечення військової частини А 2331 (51 Окрема механізована бригада), А 1141 (батальйон Національної гвардії) та першого батальйону територіальної оборони Волині три мільйони гривень.

Станом на 7 липня 2014 року із цих коштів освоїли лише 200 тисяч на забезпечення 1-го батальйону територіальної оборони.

Як мені відомо, саме цей батальйон має незабаром відправитись на Схід, проте рівень забезпечення необхідними засобами захисту і озброєнням є вкрай низьким.

Варто, також, зазначити, що гроші, виділені обласною радою, могли піти й на інші потреби області, як от школи, дитячі садки, заклади охорони здоров’я, проте, відчуваючи обов’язок допомогти нашим захисникам, депутати прийняли рішення направити їх на допомогу військовим частинам».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку буде новий пляж
08 липень, 2014, 19:19
Нардеп вимагає від Міністра оборони освоїти волинські гроші
08 липень, 2014, 18:52