Аварія на Волині: «мерс» врізався в дерево − водій у реанімації

Аварія на Волині: «мерс» врізався в дерево − водій у реанімації
ДТП, в якій постраждав 71-річний чоловік, трапилася у Луцькому районі.

Авто злетіло з дороги біля села Лаврів, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Мешканець села Радомишль, керуючи автомобілем «ВАЗ 21063», не вибрав безпечну швидкість руху, від чого авто зіткнулося з вантажівкою Mercedes, за кермом якої був 71-річний лучанин. Чоловік перевозив пластикову бочку із невідомою рідиною. У результаті «мерс» з’їхав у кювет і вдарився у придорожнє дерево.

Внаслідок автопригоди його водій із тілесними ушкодженнями доставлений у реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За фактом ДТП проводиться перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авто купив! Права купив! А водіння не купив!
Відповісти
за кермом ваз 21063 добре відома мені людина і повір стаж водіння в нього дуже великий. а сталась аварія при обгоні мерса, коли мерс різко крунув в ліво і підставив задню частину авто .
Відповісти
чому не скажеш що добре відома тобі людина випили зо дві літри алкоголю, а тоді сіла за кермо
Відповісти
я свідок даного дтп, а ви?
Відповісти
аварія сталася бо водій Ваз у крові мав 2.14 проміле.
Відповісти
У Луцьку, чи Луцькому районі, чи де інде, знову сталася аварія - журналіст вдарився в дерево, в мозку журналіста виявилися невідома речовина.

P.S.
Нібито лучанину - не рівняй всіх пособі.
Відповісти
У Луцьку, Луцькому районі, чи де інде, журналіст врізався головою в дерево, в мозку виявлено невідому речовину,

P.S.
Нібито Лучанину - не рівняй всіх по собі.
Відповісти
про те відома речовина - спирт, в кількості 2.14 проміле була виявлена в організмі водія ВАЗ. Чи не так?
Відповісти
Був свідком даного дтп. Чому не написано що водій ваз 21063 був п'яний. Три рази втікав.лишив людину помирати не спромігшись викликати швидку.намагався підпалити своє авто.
Відповісти
був свідком даного Дтп. Водій ВАз 21063 був пянющий. В такому неадекваті... три рази втіка. кинувши людину помирати, не спромігшись викликати швидку.
Відповісти
водій ваз був пяний.
Відповісти
я очевидець даного дтп. Водій ВАЗ був пяний. Три рази втікав з місця пригоди. лишив людину помирати,не спромігшись викликати швидку. вів себе нахабно. чомусь намагався підпалити своє авто..
Відповісти
093-255-87-86 наберіть БУДЬ ЛАСКА,Я родич постраждалого
Відповісти
Дякую СВІДКАМ ДТП за підтримку!!!! Я БЛИЗЬКІЙ родич того ЧОЛОВІКА, що зараз знаходиться у реанімації, поки та "відома людина" із великим стажем водіння у нетверезому стані, із 2.14 проміле алкоголю в крові, та братом у органах, стараються "вигородити" його, щоб той знову чинив подібне, бідний чоловік бориться за життя у реанімації , їз-за такої ХУДОБИ !!! (Вибачте але інакше Я не можу назвати таку істоту , який після вчиненого,щей погрожував)
Відповісти
Постраждалий 71-річнний чоловік,знайома мені людина, він за кермом більше ніж тому "алкашу" років, йому зараз би з внуком няньчитись,а змушений - БОРОТИСЬ за ЖИТТЯ!!! Таких водіїв, як водій ВАЗу- лінчувати треба !!!
Відповісти
Цікаве акцентування автора статті на "невідомій" речовині яку перевозив постраждалий водій мерседеса,а не на стані алкогольного спяніння водія ВАЗу
Відповісти
red!!! Тобі більше blue підходить -як що,ти не бачиш явного, що "добре знайома" тобі людина - мало того що злочинець, то ще й нахабний пихатий клоун, дати йому б років 10 Калими... А тобі щоб охороняв його,ну він же твій -"добрий знайомий",от би і провели разом час, взнав би краще людину!!!
Відповісти
Краще було б,як би той що писав про дтп - написа,ПРАВДУ!!! А ще як би знав постраждалого , тоб в нього рука не піднялась щось подібне писати !!!
Відповісти
схоже - RED, ти також не далеко втік від свого доброго знайомого,як що після скоїного ти намагаєшся його "вигородити", приказка що говорить;Скажи хто твій друг,і Я скажу хто ти !!!! Як що у тебе такий "друг",що ти щей його оправдовуєш,то для тебе його поведінка та вчинкі є нормальними !!! Тобі треба змінити імя ,з RED на BLUE!!! Або передивитись свї життєві погляди та цінності ,і змінити друзів!!!
Відповісти
Останні новини
Аварія на Волині: «мерс» врізався в дерево − водій у реанімації
09 липень, 2014, 10:19