Волинська регіоналка скаржиться, що через нервовий стрес у її мами загострилася хвороба

Волинська регіоналка скаржиться, що через нервовий стрес у її мами загострилася хвороба
Депутатка Волинської обласної ради від Партії регіонів Надія Григола розповіла, що через погрози її матері, які надходили під час Євромайдану, у матері погіршилося здоров"я.

Про це Григола заявила у коментарі Громадському.Волинь

Надія Григола - один з небагатьох депутатів Волинської облради від Партії регіонів, яка досі має сміливість після всіх перепитій Майдану приходити на сесії облради.

Журналісти "Громадське.Волинь" поцікавилися, як поживає її мама. За словами депутатки, вона почуває себе погано. Поскаржилася журналістам, що її матері незабаром будуть робити операцію і вона хвора на цукровий діабет. Хвороба загострилася через нервовий стрес.

Нагадаємо, через заяву Надії Григоли працівниками міліції було порушене кримінальне провадження за фактом, нібито, погроз її матері. У лютому 2014 року Григола заявляла, що її матері надходили дзвінки з погрозами, щодо її доньки, яка є депутаткою та членом Партії регіонів - на той час провладної партії, яка здійснювала репресії проти активістів.

Під час розслідування справи на допит було викликано близько 100 активістів Євромайдану. Самі ж активісти заявили про політичні репресії, що їх здійснювали правоохоронні органи, а заява Григоли, на їх думку, була штучним приводом для застосування такого методу тиску на протестувальників.

Сама ж Григола, яка працює головним спеціалістом відділу освіти і науки Маневицької райдержадміністрації, заявила, що відповідь щодо її заяви від правоохоронців так і не надійшла.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подруга нашої Жанки-теж писала людей на допит.Як вона, бідує?
Відповісти
На схід її....
Відповісти
Останні новини
Волинська регіоналка скаржиться, що через нервовий стрес у її мами загострилася хвороба
12 липень, 2014, 16:20