Бійців 51-ої бригади розважив волинський гурт. ФОТО

Бійців 51-ої бригади розважив волинський гурт. ФОТО
Володимир-волинський гурт «Табу» відвідав бійців 51-ої окремої механізованої бригади під Донецьком.

Там музиканти провели 5 концертів, - повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

«Через 22 години подорожі ми прибули в село за 30 кілометрів до місця призначення, де нас зустрів БТР з прапором України та «Урал» з нашими хлопцями, які вже більше трьох місяців знаходяться в зоні бойових дій. Потім ми прибули фактично на лінію фронту за кілька кілометрів від Донецька», − розповідають музиканти.

Хітом кожного концерту стала відома народна пісня «путін ху…ло», а також майданівська «горіла шина, палала», які виконували всі разом.

«Було помітно, що наші хлопці на Сході потребували такого відпочинку. Після закінчення концерту військові подарували нам українські прапори з підписами та вітаннями і передавали вітання родинам, друзям. Такий заряд емоцій, нервів, хвилювання за життя людей, небезпеки від вибухів, безсонних ночей, а також посмішок, радості, козацького запалу, енергії ми не отримували ніколи. З нашого боку солдатам було передано військові футболки (130 штук), близько 200 банок варення, персональні передачі та багато іншого», - розповів про свої враження від поїздки свободівець Сергій Коба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці,Ви - наша гордість, реально піднімаєте дух нашої Армії!!!.Де саганюки, де бєлі і кашельки. бидляки з мерського табору??? Вам уй...ам наплювати на Україну!!!
Відповісти
Скільки особисто зароблених грошей на боротьбу з москалями дав САГАНЮК? Чи може на тій тисячі, яку здоїв з Федоришина( пропіарив через газетку) все зупинилось?
Відповісти
Коба, Ти наша гордість!!!
Відповісти
Влада та її гам..ки проводять у Володимирі флешмоби, реальні патріоти роблять реальні справи.Савєльєвих, Смолярів,Подзізейчиків, Біликів,Максімчиків на покаяння в зоНу АТО!
Відповісти
Сергій. не рвися на передову, ти тут потрібен.На передову всіх кабінетних чинуш і ср...лизів.Нехай каються за підтримку злочинця з даУнбасса!
Відповісти
А МУ-МУ з Україною чи з пУтлєром?
Відповісти
З гапоном.
Відповісти
Сергій Коба. ти молодець.Одразу видно - мужик, а не кабінетне щеня! Так тримати!!!
Відповісти
Не думав. що Коба на таке здатний.Молодець! "СВОБОДА" є "СВОБОДА"
Відповісти
Є у Володимирі люди ! За такими майбутнє.
Відповісти
Так Коба співав???.....чи розважав??? А музиканти - молодці!!!
Відповісти
Коба організував!
Відповісти
Дибіли-корчагінці сіли за клаву. Бидляки необтесані!!!
Відповісти
Що тільки не зробиш за ради своєї слави і майбутніх виборів. Коба, не будеш ти мером і не піарся дарма! І кому потрібні ваші долбані футболки і варення від чайковської з цикалючкою. А ще цю придурашану алкашку з собою посунули. Ви б вже совість мали виставляти фотки де всі бухаєте в соціальні мережі. Там війна, а ви день народження павлючки замочуєте! Ви не герої, а посміховисько у місті, які будь якою ціною хочете собі слави і влади! Ви б краще бронік хоча один комусь купили за ці гроші, що чайковська вкрала з майдану. А вони варення....Придурки!
Відповісти