Очевидці розповіли, як бомбили Сніжне. ВІДЕО

Очевидці розповіли, як бомбили Сніжне. ВІДЕО
В місті Сніжне очевидці розповіли, як сьогодні вранці невідомий літак скинув бомби на їхнє місто.

Удар по маленькому містечку на Донеччині стався о шостій ранку, - йдеться в сюжеті ТСН.

"Бачили, як низько летів літак і пролетів над Черемушками, там, в районі міста. А потім скинув бомби", - розповіла мешканка Сніжного, яка бачила літак.

Після ранкового бомбардування зруйновані податкова і дві багатоповерхівки на вулиці Леніна. В одній з висоток повністю знищені два під'їзди. З-під завалів вранці вдалося дістати жінку з шестирічною дитиною. Під уламками за уточненими даними загинуло 11 людей, ще вісім – в лікарні. Однак остаточна кількість загиблих невідома, оскільки завали досі не розібрали.

"Сьогодні бомбили наше місто Сніжне і розбомбили мій дім. Господи, коли це закінчиться? Ви бомбите кого? Мирних мешканців?" - нарікає один з мешканців. Дехто в місті звинувачує в бомбардуванні українську армію.

Однак в РНБО кажуть, що після того, як терористи збили АН-26, українські літаки не піднімаються в небо. Поки ведеться розслідування є розпорядження не використовувати авіацію. Зокрема, через те, що висота у шість з половиною тисяч метрів для наших літаків стала небезпечно.

"Ранковий наліт на Сніжне кваліфікується, як цинічна та кривава провокація, розрахована на дискредитацію українських військових. За даним фактом розпочато спеціальне розслідування", - пояснив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Російські ЗМІ не чекаючи результатів розслідування, зчинили галас, буцімто мирних жителів бомбардують українські літаки. В прес-центрі АТО вже вкотре наголошують, що українська авіація не працює в містах.

Не могла стріляти в цьому районі і інша українська зброя. Щоб почати розслідування, українські стороні потрібно дослідити уламки боєприпасів. Але це не можливо до тих пір, доки Сніжне контролюють терористи. Нагадаємо, що координатор групи "Інформаційний спротив"

Дмитро Тимчук заявив, що авіаудару по Сніжному завдала російська авіація.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
терористи мають авіацію?
Відповісти