Пільговиків у луцьких маршрутках вводять в оману, - депутат Луцькради

Пільговиків у луцьких маршрутках вводять в оману, - депутат Луцькради
У луцьких маршрутках зазначають, що право безкоштовного проїзду мають десять пільговиків, однак насправді цей перелік громадян лише фактичний, тобто не повний.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов під час першого засідання робочої групи з питань пільгових пасажирських перевезень сьогодні, 28 липня.

За його словами, постійна комісія дослідила, що рішенням виконавчого комітету про встановлення переліку громадян, яким додатково окрім держзамовлення будуть надаватися пільгові категорії громадян, встановлено 10 пільгових категорій громадян, однак міська вдала для населення цей перелік трактувала невірно.

«Це рішення виконавчого комітету формально є законним, бо вони можуть встановити такий перелік громадян, але далі відбувається свідома плутанина, вірніше, маніпуляція, що цей перелік перевізники використовують не як перелік, яким додатково встановлені категорії громадян, а як перелік, яким встановлений виключний перелік громадян. Більше того, вони його розмістили в салонах автобусів та видають його за перелік громадян, яким в 2014-му році буде надаватися право безоплатного проїзду. В окремих випадках так і написано», - каже Осіпов.

«Фактично, цим переліком вводять в оману споживачів», - наголосив депутат Луцькради.

Він додав, що постійній комісії не вдалося спонукати інспекцію з захисту справ споживачів розібратися з цим випадком.

«Постійна комісія змогла ухвалити рішення про оприлюднення повного переліку громадян, які мають право безоплатного проїзду в маршрутних таксі міста Луцька. Цей перелік був надрукований в газетах «Луцький Замок», «Волинь» та розміщений на сайті Луцької міської ради. Це напевно одне з найбільших досягнень комісії, бо після оприлюднення цього переліку цю інформацію місцева рада уже не могла приховувати. Вже все виплило…», - повідомив Андрій Осіпов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Старість не радість а колись та старісьть і до депутатів наших прийде.
Відповісти
Останні новини
Пільговиків у луцьких маршрутках вводять в оману, - депутат Луцькради
28 липень, 2014, 13:38