Волинський нардеп «не погребував» компенсацією за оренду житла

Волинський нардеп «не погребував» компенсацією за оренду житла
Народний депутат Євген Мельник став одним з тих, хто отримав із державного бюджету компенсацію для оренди житла або винайму готельного номера.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на офіційну парламентську газету "Голос України".

Також серед тих, хто отримав цю допомогу, є чимало заможних людей. Наприклад, у списку значаться голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, його однопартієць і мультимільйонер Володимир Продивус, регіонал Артем Щербань.

Також у переліку значаться імена Володимира Вечерка — зятя "вугільного короля" Юхима Звягільського; екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца, а також секретаря РНБО Андрія Парубія.

Нагадаємо, Мельник заробив за 2013 рік 237,458 тис. грн доходу. Усі гроші – заробітна плата декларанта. А ось сім’я одержала 66,21 тис. грн. З них лише 610 грн – заробітна плата. Усе решта – дохід від провадження підприємницької діяльності.

Повний список виглядає наступним чином:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б погребувати! Головне в наш час - гарно говорити, а ще, як це дуже вміє свобода, рахувати гроші по чужих гаманцях
Відповісти
Починається парламентська кампанія. Чому не говорите про тих хто грабував народ стільки часу, понабирав собі квартир за держ кошт, а тут відмовився від квартири - живе в готелі. Передбачена компенсація, що тут такого. Подібні речі можна про кожного написати. Відверто замовний матеріал.
Відповісти
А уявляєте, Мельник ще й зарплату отримує, як депутат... І вообще ті свободівці бандіти!! Заробив за рік аж 20 тис.дол!! Ото олігарх!
Відповісти
ніякий він не олігарх, а у минулому звичайний підприємець, в теперішньому відданий справі парламентарій. ця компенсація в інтересах держави, бо квартира чи ділянка в києві є набагато дорожчі...
Відповісти
На разі він стільки має землі ,що не може дати ради, може хоч за ту компенсацію щось зробить на земельній ділянці ,що знаходиться на вул.Чернишевського біля 13 школи,а то починається шкільний навчальний рік і вовки завиють.
Відповісти
Це список КАЗНОкрадів!
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп «не погребував» компенсацією за оренду житла
28 липень, 2014, 14:40