Терористи погрожують священикам Володимир-Волинської єпархії

 Терористи погрожують священикам Володимир-Волинської єпархії
Священникам Володимир-Волинської єпархії погрожують фізичної розправою за те, що вони активно допомагають українській армії

Про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинської єпархії.

Після публікацій на офіційному сайті Володимир-Волинської єпархії чисельних матеріалів про допомогу священиків та парафій Волині бійцям Української армії , молитву за захисників України, збір коштів та бронежилети для воїнів, на адресу редактора сайту та інших священиків надходять повідомлення та коментарі, що звинувачують священнослужителів в потуранні “карательной операции”, “войне против Русского мира”, а також містять погрози фізичної розправи.

«Перевірка ip-адрес вказує, що повідомлення пишуть з центру Москви та Краснодару, – коментує прес-секретар єпархії протодиякон Віктор Мартиненко, – дописувачі обурені, що ми допомагаємо бійцям Української армії, благословляємо її на захист Батьківщини. Вони невдоволені, що людей, котрі намагаються зруйнувати нашу Державу, стріляють із російської зброї з-за спин жінок і дітей та збивають літаки ми називаємо терористами", - розпвідає прес-секретар.

"Останнє повідомлення терористів було адресоване мені, – каже протодиякон Віктор, – та протоієрею Олексію Шарану, яки відповідає у нас в єпархії за духовну опіку над військовими: “ Мерзкие статьи и вы виноваты в этой войне и кровь этих людей на вас. Мы скоро к вам как автору в гости придем, ждите... ”, - зазначає Мартиненко.

"У цих погрозах почерк НКВС – ідейних батьків нинішніх провідників “рускава міра”. Що ж? – “Господь утвердження моє і Спаситель мій, кого боятимуся? ” – каже Святе Письмо. Відтак, священики, разом з усім українським народом завжди благословлятимуть воїнів на захист безпеки та цілісності нашої Батьківщини – України", – запевняє священнослужитель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як бачимо, що певне "the END" московському патр-ту на Україні... Вони показали свої істинне обличчя!!!
Відповісти
Московський патріархат - потужна пропагандистська машина Путлера .
Відповісти
Так Ви вже висновки зробили, святі отці, чи Вам натякнути що далі робити?
Відповісти
Я є також православний! І давайте зануримось в історію! Москва нас самовільно(з підкупом ) забрала в Константинополя!!! І в нас є своя православна церква верховний ієрарх якої поки що місцеблюститель Онуфрій АЛЕ НЕ Кирил...
Забув події на майдані ???
І ми не згадували про святих отців! А дух Святої Русі В КИЄВІ!!! Почитай пророцтва АФОНСЬКИХ СТАРЦІВ!!!
Відповісти
Ці священики з московського патріархату.
Відповісти
У вашому храмі постійно молиться володимирська " еліта" на чолі з " князем".У вас там що особлива московська благодать???
Відповісти
Останні новини
Терористи погрожують священикам Володимир-Волинської єпархії
04 серпень, 2014, 21:15