Волиняни у «Айдарі» розгромили елітний російський підрозділ, - ЗМІ

Волиняни у «Айдарі»  розгромили елітний російський підрозділ, - ЗМІ
Добровольчий батальйон «Айдар» внаслідок несподіваної і стрімкої атаки звільнив населений пункт Велика Вергунка під Луганськом.

Як виявилося, нашим військовим протистояли бійці з легендарного антитерористичного підрозділу РФ "Гюрза", який сформувався у чеченській війні.

Про це розповів волинський айдарівець Ігор Лапін, - пише "Вісник+к".

Лапін розповідає, що операцію із знищення "Гюрзи" здійснила рота "Захід" батальйону "Айдар". Через позивний "Зола" їх також називають "Золушки".

Ігор Лапін, який командує ротою, розповідає, що саме вони фактично є ударним кістяком "Айдару".

"Сепаратисти. Спецпідрозділ по боротьбі з тероризмом Російської федерації "Гюрза". Старший групи (позивний "Грозний") і їх посібники були знищені штурмовим загоном "Айдара" біля Вергунского роз'їзду. Вантаж 200 на Росію. Фото і відео доказу їх діяльності вилучені з їх мобільних телефонів», - написав Лапін у Фейсбуці.

Також він виклав фото терористів, моменти атаки на Велику Вергунку та знімки звільненого населеного пункту.

Загалом за результатами бою було знищено більше 30 бойовиків. На камуфляжному одязі багатьох із них були шеврони "Гюрзи".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, хлопята! Так їх, азіатів плоскомордих, так їх, собак червивих! Вогнем і мечем!
Відповісти
Молодци ребята! Честь вам и почет!
Відповісти
а також з цього батальиону загинув мій племінник під час цього бою и 16 хлопців.чого про це не говорите якою ціною це все!хай горить та війна
Відповісти
Під час цього бою загинуло лише два бійця з екіпажу БМП. Не створюй "дезу".
Відповісти
Майдан рожден для контроля за властью, еженедельно на ВИЧЕ, не будет этого-ничего не изменится. По данным Черновол, других, воровство как было на таможне (живые люди подтверждают , пересекающие таможню с товаром), в налоговой те же "черные дыры" и те же исполнители,госрезарв также разворовывают по правилу на стенке висит: "Покупать одно, как два", "продавать два, как одно"-руководил ими только Азиров, сейчас по законам Украины -Яценюк, доллар-гривня-обвал 60%- первого на ВИЧЕ Яценюка, и пусть ответит за своих подчиненных, не иначе как в доле, ибо директор если не ВОР, то никто не ворует.
Відповісти
Ребята я горжусь вами!!! Надерите заднийу всем хвалёным москальским спецам. Слава Украине!!!
Відповісти
мололцы айдаровцы!!!!!!!
Відповісти
айдар підтримували 4 вертольота мі-24.справді.я також чув про втрати.однокласник з Луцька там воює.батькам вранці дзвонив,казав,що з їхнього батальйону багато загинуло під час бою.я йому вірю,тому що сам нещодавно повернувся зі Сходу і бачив яка там війна.Не така,яку нам показуют в
Відповісти
сам звідки пишеш?з казарми ростоффскої?спец.акуратно так вкидаєш.не для зовсім тупих.що нам показують можна розібратись.джерел показування десятки..вот ваші показали нечайно https://twitter.com/ua_bandera/status/492691196339167232/photo/1
Відповісти
Ты чув, но не бачив? Чутки звідки? О той Чуркін або Лавров казав? Та хиба можно вірити божевільним? Справжній чоловик чутки не розповсюджує!
Відповісти
Брехун.а ще в айдарі є оптімус прайм, шмель та інші трансформери
Відповісти
Виват, Айдаровцы! Так держать! Здоровья и долгих сяастливых лет жизни в свободной единой Украине! Благослови Вас Господь на правое дело!
Відповісти
Война чтоб ей пусто было. В наступательном бою с не простым подразделением отборных бойцов ну ни как без потерь не обойтись, могло быть больше.
Відповісти
Тут "гюрза", возле Саур-могилы "восток". Очень хорошие подарки монгольскому хану путе. Как бы сказал Тарас Бульба - "добре діти, добре".
Відповісти
Гюрза-это ракетный комплекс ЗРК. Был в Чечне и позывной Гюрза,но подразделения такого нет и не было.
Відповісти
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8C%D0%B5%D0%B2,_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9_%D0%92%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
Відповісти
а поговорити можна?
Відповісти
Честь вам и Хвала, Солдаты!
Гордимся Вами!
Спасибо!!!
Відповісти
"Айдар" не долучився до розгрому а - розгромив. Фоткі "жмурів" з етичних мотивів не виставляв. Автором усіх фото є я - "Самурай"
Відповісти
Останні новини
Волиняни у «Айдарі» розгромили елітний російський підрозділ, - ЗМІ
09 серпень, 2014, 15:02