Волинь відправила в зону АТО 11 тонн допомоги

Волинь відправила в зону АТО 11 тонн допомоги
Волинські свободівці доставили в зону АТО 11 тонн матеріальної допомоги.

Чотири дні, з 12 по 16 серпня 2014 року, тривала чергова поїздка голови Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська, свободівця Сергія Коби в зону АТО, - повідомили у прес-службі волинського осередку ВО «Свобода».

Націоналіст доставив бійцям 51-ої окремої механізованої бригади 11 тонн матеріальної допомоги: медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування та станцію для очищення води.

Допомогу отримали бійці, які знаходяться в одній з «гарячих точок» Донецької області біля села Старобешове неподалік кордону з Росією. Один пакунок із ліками на прохання бійців було передано солдатам, котрі зараз базуються біля Савур-могили.

«Нас не змогли зустріти, тому до солдатів довелося прориватися самим. Територія, на якій ми розвантажувалися, незадовго до приїзду була обстріляна «Ураганами» і повністю вигоріла. Через деякий час, недалеко від нас розпочався обстріл «Градами», тож під їх канонаду ми розвантажували допомогу. Ситуація там непроста. Хлопці, а серед них ми зустріли земляків із Володимир-Волинського району, були раді підтримці волинян та щиро дякували й передавали вітання. Волинський обласний комітет гуманітарного забезпечення війська планує наступну доставку матеріальної допомоги в зону АТО. Нас там дуже чекають, тож просимо усіх долучатися», – зазначив Сергій Коба.

Волинський обласний комітет гуманітарного забезпечення війська висловлює щиру подяку громадам Луцького, Іваничівського, Старовижівського та Манецького районів за активну участь у зборі допомоги для українських військовослужбовців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь відправила в зону АТО 11 тонн допомоги
19 серпень, 2014, 14:19