Волинь попрощалася із загиблим бійцем батайльону «Світязь»

Волинь попрощалася із загиблим бійцем батайльону «Світязь»
Сьогодні, 1 вересня, Волинь прощалася із міліціонером взводу №1 роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області Володимиром Іщуком.

25 серпня 2014 року в зоні проведення АТО в бою під Іловайськом на території Донецької області він отримав смертельне вогнепальне поранення під час обстрілу блокпоста, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Народився Володимир 14 серпня 1984 року в селі Бубнів Локачинського району Волинської області. Після закінчення загальноосвітньої школи у селі Підгайці Луцького району із 2002-го по 2004 рік служив у Збройних силах України.

У серпні 2014-го він записався добровольцем у міліцейський спецпідрозділ. "На всі прохання знайомих і близьких залишитися вдома, не покидати молоду дружину із двома маленькими дітьми, він не зважав. Володимир хотів жити у мирній країні, хотів повернути дітям чисте небо…" - йдеться в повідомленні.

Як виявилося, тоді він назавжди попрощався із рідними. Автобус із бійцями «Світязю» вирушив до східних кордонів під оплески рідних і колег та виконання Гімну України. Саме 14 серпня, у свій тридцятий день народження, рядовий міліції Володимир Іщук, разом із бойовими товаришами прибув у зону АТО. Позаду був пройдений повний курс підготовки із опанування професійних умінь та навичок.

У зоні проведення АТО у складі роти особливого призначення «Світязь» боєць чітко виконував свої завдання. Щодня, перебуваючи під шквальним обстрілом терористів, зі зброєю у руках він виборював своє законне право жити на рідній землі.

Поховали Володимира Іщука у селі Підгайці, там, де мешкає його родина. Віддати останню шану загиблому правоохоронцеві прийшли рідні, друзі, колеги та всі ті небайдужі люди, які розділяють горе і велику втрату родини, тож, про бійця спецпідрозділу прозвучало багато теплих слів і спогадів.

У Володимира Іщука лишилася дружина та двоє малолітніх дітей. Старшому синочку виповнилося три роки, а донечці – лише вісім місяців. Відтепер осиротіли дітлахи згадуватимуть свого татуся лише із спогадів рідних та сімейних фотографій... Його діти пишатимуться ним – справжнім міліціонером, який щиро любив рідну землю і віддав за неї найдорожче – життя!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Земля тобі пухом.
Відповісти
Вічна пам'ять!!!
Відповісти
Слава Герою!
Герої не вмирають !
Знав особисто - кращий з кращих
Відповісти
наш голова семенюк вигнав його з кабінету, коли він просив підтримку перед відїздом.
Відповісти
Цього хлопця, справжнього Українця знав особисто. Він давно боровся за Справедливість , проти корупції у владі, за Україну. Слава Герою і іншим Героям України, які віддають своє життя. Вічна ПАМЯТЬ. Герої не вмирають, а живуть у наших серцях. Це правда...
Відповісти
Володя Іщук - герой, патріот, спрвжній громадянин. Все село прийшло вшанувати його память, не знайшлося доброго слова лише у самовдоволених чиновників з Луцького району і сільського голови, який виганяв його з кабінету перед виїздом в АТО. Патріотизм закінчується там, де починається влада. Ганьба байдужим хамам, слава героям !!!
Відповісти
Семенюк вигнав його з кабінету, коли Він приходив перед відїздом за підтримкою. Це він особисто розказав. Тепер же ходив на похороні і щось там байки розповідає. Коли семенюку сказали, що Володю вбили, то він сказав: що вже, так бистро. Ми не будемо помагати і сповіщати батьків бо він доброволець. То щоб ти знав малий янукович, що добровольці заслуговують пошану. На його похорони зійшлось пів села, а на твої мало хто прийде.!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинь попрощалася із загиблим бійцем батайльону «Світязь»
01 вересень, 2014, 16:46