Життя у Гіркій Полонці підсолодив народний депутат*

Життя у Гіркій Полонці підсолодив народний депутат*
Хвилююче свято 1 Вересня та перший урок у новому навчальному році відгомоніли у Гіркій Полонці.

Туди з подарунками та поздоровленнями завітав народний депутат України Сергій Мартиняк та сільський голова Олександр Перванчук, - повідомили у прес-службі народного депутата.

Відкрив урочисту лінійку та привітав усіх присутніх з початком навчального року директор школи Василь Мацялка. Він висловив сподівання, що нинішній навчальний рік буде вдалим та багатим на досягнення та удачу, як для вчителів, так і для учнів.

Непевною ходою, за руку з першою вчителькою, зайняли своє почесне місце на святі півстоні першокласників, соромливо ховаючись за букетами квітів.

Народний депутат України Сергій Мартиняк завітав до школи не з порожніми руками – народний обранець підготував для школи затребуваний подарунок – сучасний плазмовий телевізор. Разом тим, аби у наймолодших школяриків зберігся «ефект свята» від першого навчального дня, благодійний фонд Сергія Мартиняка «Європейський вектор» підготував для усіх першокласників шоколад.

Також депутат побажав шкільному колективу успішного та легкого навчального року та запевнив учнів, що школа – місце, де кожен з них будує фундамент свого майбутнього. «Маючи хорошу освіту, люди стають успішними, але окрім цього ще потрібна наполегливість та чималі зусилля», - поділився секретом Сергій Мартиняк.

Директор школи Василь Мацялка розповів, що завдяки турботі батьків та педагогів їм вдалося підготувати школу до нового навчального року, зробити шкільні кімнати яскравішими та затишнішими. Радує педагога й увага благодійників, які до свята подарували школі необхідну побутову техніку.

За словами Василя Івановича, минулого року школа отримала від благодійного фонду народного депутата шкільні меблі та виграла грант, завдяки якому в школі встановили енергозберігаючі лампи, що дало можливість економити. «Благодійні справи депутата дуже помітні і мені здається, що так і має бути. Депутат повинен дбати про громаду», - резюмував освітянин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропіарився.Дурні будуть тішитися !
Відповісти
пісенька вибори вибори
Відповісти
пісенька вибори вибори да ще плюс палиця ,єремеєв,івахів двоє останіх поїдуть на свої райони цукерки роздавати суть яких "гречка" ЛЮДИ ПРОСНІТЬСЯ ЗГАДАЙТЕ З КИМ ВОНИ БУЛИ У 2013
Відповісти
Як Мартиняку не соромно займатись роздачею подачок перед виборами? Невже не зрозуміло: не час займатись окозамилюванням . І не треба було приймати від нього ці подачки.
Відповісти
Почалося! Скоро вибори. Крадуть мільйонами, зато шоколадки роздають по 10 грн.Дуже подобається картина ,,Останній день ради,, Дуже було б добре, якби під час цього дійства всі депутати були на своїх місцях. Слава Україні!!!
Відповісти
ой, напевно вибори незабаром?
Відповісти
Піар!!! Дурні купуються на циркові вистави! Нехай краще пояснить сільському натовпу про різницю між депутатством і меценатством.
Відповісти
а шкільний автобус слабо купити - діти в Гіркополонківську школу з Оздова не можуть доїхати - 7 км в дощ, мороз.
Відповісти
Останні новини
Життя у Гіркій Полонці підсолодив народний депутат*
01 вересень, 2014, 17:40