США транслює події в Україні на весь світ

США транслює події в Україні на весь світ
З 25 вересня Всесвітня служба радіомовлення України (4-й канал Національної радіокомпанії України) розпочала транслювати інформаційну програму про події в Україні на увесь світ через радіопередавальні центри, розташовані в США.

Про це повідомляє прес-служба радіокомпанії, - інформує IA ZIK.

30-хвилинний англомовний випуск новин, що «висвітлює останні події в Україні та діяльність нашої держави на міжнародній арені», щодня ретранслюється через потужні передавачі у штаті Флорида (США).

Як зазначають у прес-службі, така співпраця стала можливою в результаті домовленостей представників Концерну РРТ з американськими партнерами.

Вже після виходу першої програми до Національної радіокомпанії України надійшли листи від зацікавлених слухачів зі США, Мексики, Австралії, Нової Зеландії, Італії, Малайзії, Індонезії та інших країн світу.

Як відомо, паралельно Україна працює над перезапуском державного телевізійного іномовлення.

Нещодавно голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявив, що українське державне іномовлення планується перезапустити на базі державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» (УТР) і ТОВ «Банківське телебачення» (телеканал БТБ).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.