У Луцьку готуються до ІІ Міжнародного молодіжного форуму. ФОТО

У Луцьку готуються до ІІ Міжнародного молодіжного форуму. ФОТО
18-19 жовтня відбудеться ІІ Міжнародний молодіжний форум, в якому візьмуть участь молоді люди з різних міст України та світу.

Про це розповів голова організаційного комітету форуму Захар Ткачук під час прес-конференції 30 вересня.

З за його словами, форуми зараз стали дуже популярні. Головна мета цих заходів – згуртувати молодь країни з різних куточків України.

«Під час ІІ міжнародного молодіжного форуму молодь представлятиме різні проекти, а громадські організації Луцька ознайомлять із фондами та донаторами як українськими так і світовими, які мають на меті підтримку ініціативної молоді та допомогу у реалізації її ідей. У ході заходу представимо понад 20 фондів», - розповів Захар Ткачук.

Також він додав, що для іноземців та гостей міста організують екскурсії та різноманітні розваги. До слова, знайомити учасників форуму із об’єктами минувшини будуть студенти Волинського технікуму Національного університету харчових технологій, які уже вивчають тексти екскурсій англійською мовою.

Співорганізатор форуму Олександр Швець, яка відповідає за міжнародний напрямок, розповів, що заявки на участь у заході надійшли з понад 40 країн світу, однак відбиратимуть претендентів лише з 30, а зокрема з Польщі, Білорусі, Казахстану, Білорусі, Бельгії, Румунії, Німеччини. Угорщини, Туреччини та інших.

Юлія Пащенко, яка курує український напрямок зауважила, що понад 200 молодих українців з різних міст нашої країни подали заявку на форум. Зокрема, чекають багато гостей із Сходу, із міст, які не окуповані ворогами – Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Херсона, Краматорська.

Захар Ткачук резюмував, що презентація проектів відбудеться у фойє на другому поверсі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Також на учасників різноманітні лекції на тему волонтерства та переваг членства у громадських організаціях.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку готуються до ІІ Міжнародного молодіжного форуму. ФОТО
30 вересень, 2014, 13:09