Українці до Росії ставляться добре, - опитування

Українці до Росії ставляться добре, - опитування
Дослідження показали, що українці не так вже й погано ставляться до росіян.

Майже половина українців в цілому добре ставиться до РФ та до російської влади. Про це свідчить проведене у вересні опитування Київського міжнародного інституту соціології, - повідомляє ТСН.

Згідно з даними дослідження, в цілому в Україні 14,4% респондентів дуже добре ставляться до Росії, 33,7% - в основному добре. Відповідь "в основному погано" пролунала лише у 22,6% українців, "дуже погано" - у 18,7%. При цьому 10,7% вагалися з відповіддю.

Респонденти також відповіли на питання про своє нинішнє ставлення до росіян (жителів Росії). В цілому в країні дуже хороше ставлення виражають 20,9% українців, в основному добре - 53,1%. В основному погано ставляться до росіян 12,2% українців, дуже погано - 5,6%. Вагалися з відповіддю 8,3%.

Крім того, відповідаючи на питання "Як ви ставитеся до керівництва Росії", 9,2% українців відповіли, що "дуже добре". Водночас, "дуже погано" до російської влади ставляться трохи більше половини українців - 58,7%. Зазначимо, що більше десяти відсотків всіх опитаних українців (10,3%) так і не змогли відповісти на це питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
від А сра вакових і іже з ними...
Відповісти
Чиї дослідження? А в батьків та родичів загиблих, покалічених на сході, питали? А в тих, хто останнє віддає на перемогу, питали?
Відповісти
Ставлюся погано, бо саме через російський ментальний дибілізм не одну сотню років гине цвіт української нації. Будьте ви прокляті московити убогі! Убогі душею та розумом, тварюки.
Відповісти
Прочитай перед тим як стерти. Ти на кого працюєш? Що ти поширюєш? Чиї дослідження? А в батьків та родичів загиблих, покалічених на сході, питали? А в тих, хто останнє віддає на перемогу, питали?
Відповісти