Бійцям роти «Світязь» передали зимове взуття. ФОТО. ВІДЕО

Бійцям роти  «Світязь» передали зимове взуття. ФОТО. ВІДЕО
Працівники пенсійного фонду презентували бійцям роти "Світязь" 50 пар зимового взуття.

Представник обласного пенсійного фонду Петро Філіпчук розповів, що працівники фонду долучаються до таких благодійних акцій не вперше, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Бійцям роти "Світязь" закупили 50 пар якісних зимових берців на загальну суму близько 25 тисяч гривень. При цьому обирали найбільш якісне та зручне взуття.

Нині керівництво УМВС України у Волинській області вирішує питання щодо забезпечення всіх працівників підрозділу зимовим форменим одягом, а також необхідними засобами захисту та амуніцією.

Начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига відзначив, що для бійців роти "Світязь" уже закупили частину необхідних речей.

"Уже замовили зимовий формений одяг для усього особового складу. Але у бійців зовсім немає дощовиків та спорядження. Розгрузки, наколінники хлопці шукають та купують самі. Хочемо придбати надійні бронежилети 4-5 класу захисту. Зараз шукаємо спонсорів та ведемо розмову із волонтерами, аби придбати якісні бронежилети із захистом шиї та плечей. Із 80-ти бійців підрозділу захисні кевларові шоломи мають лише 30", – розповів командир роти "Світязь" Олександр Фацевич.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бійцям роти «Світязь» передали зимове взуття. ФОТО. ВІДЕО
07 жовтень, 2014, 10:41