«Хлопці зроблять АТО в Раді для корупціонерів», - Парубій у Луцьку*

«Хлопці зроблять АТО в Раді для корупціонерів», - Парубій у Луцьку*
Проведення виборів до Верхової Ради України - допомога фронту і крок вперед в обороні України, адже після Майдану змінився Президент, змінився уряд, а Верховна Рада та народні депутати залишилася ті ж.

Таку позицію висловив кандидат у народні депутати до Верховної Ради, член Політичної та Військової ради партії «Народний фронт» Андрій Парубій під час прес-конференції з журналістами в Луцьку 11 жовтня.

Також на зустрічі були присутні командир 2-ої роти «Захід» батальйону «Айдар», кандидат у народні депутати України Ігор Лапін, координатор Самооборони Майдану Волині Андрій Хведчак, бійці батальйону «Айдар» та «самообороівці».

Як інформував Андрій Парубій, нині, коли в країні триває війна, дуже важко говорити про вибори, а хлопцям з фронту «розриває» мозок від «виборчих» контрастів.

«Там для хлопців стоїть питання про озброєння, де взяти зимову одіж, бо ночі стали холодними, питання, як перебути обстріли «ГРАДами», які відбуваються кожного дня, а тут в нас вибори. Їм просто «розриває» мозок від тих контрастів. Але, разом з тим, ми маємо усвідомлювати, що проведення виборів – це також допомога фронту, це крок вперед в обороні нашої країни, тому що ми після Майдану поміняли Президента, поміняли уряд, а Верховна Рада залишилася та ж», - наголосив політик.

Андрій Парубій наголосив, що, мовляв, існує чимало думок на кшталт «Для чого бійцям йти у Верховну Раду? Нехай воюють», однак, на його погляд, такі судження поширюють корупціонери, які бояться, що для них хлопці зроблять АТО в Раді.

«Такі думки поширюють вчорашні корупціонери, які дуже бояться, о хлопці з Самооборони, хлопці з війни, підуть у Верховну Раду. Вони б дуже хотіли, щоб наші хлопці десь воювали і помирали десь під Іловайськом чи в Щасті, а вони б тут керували. Вони дуже бояться, що з’являться нові люди, які пройшли випробування Майданом та війною, бо хлопці зроблять АТО в Раді для корупціонерів», - зазначив Парубій.

До слова долучився й кандидат у народні депутати до Верховної Ради Ігор Лапін.

Він зазначив, що його лідерство по 22 округу (Луцьк) за результатами опитування, що провела соціологічна група «Рейтинг», - це заслуга Самооборони Майдану Волині.

«Я завжди казав, що старі обличчя в нових краватках, якби могли, то ще б нас і в космос відправили, аби ми тільки не зайшли в керівництво управління державою», - поділився думкою військовий щодо прийдешніх парламентських виборів.

Координатор Самооборони Майдану Волині Андрій Хведчак зазачив, що їхня структура є понадпартійною.

«Ми ніколи не станемо організацією однієї партії. Так, велика частина членів підтримує «Народний фронт», але завжди нашими членами, нашими братами будуть люди і з інших політичних сил», - наголосив Хведчак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
інтелектуали! Такі всіх перебють.
Відповісти
это что за чёс?
Відповісти
Останній тілоохоронець Ющенка (десь в 2008-м тягав Ляшко за комір по студії Шустера, захищаючи ясновельможного Ющенка від пристуності троля Ляшка).

Політичне лайно в Україні множиться в геометричній прогрессії.
Відповісти
Військові люди , мабуть єдині , на сьогодні які ще здатні , щось зробити для країни . У них і порядок , і статут , на першому місці .Варто підтримати таких на виборах 2014
Відповісти
якраз Парубія і не варто підтримувати. все що він розказує- брехня.
Відповісти
Тим хто щось робить, наш народ постійно незадоволений. Треба кожного, хто хоче когось наї..ти, чи підбурює інших це робити, розстріляти нахрін, тоді буде порядок. ДЕМОКРАТІЯ, ПОКИ, НАЖАЛЬ, не для нашої країни.
Відповісти
Останні новини
«Хлопці зроблять АТО в Раді для корупціонерів», - Парубій у Луцьку*
11 жовтень, 2014, 18:45