Протест нацгвардійців був спланований

Протест нацгвардійців був спланований
Акцію строковиків Нацгвардії готували заздалегідь з використанням соціальних мереж.

Відбутися протест мав 20 жовтня - саме до виборів. Про це агентству Укрінформ повідомив очевидець подій, - пише Експрес.

«Спочатку біля частини з'явилися 50 людей - батьків солдат, які розпочали пікет і навіть намагалися встановити намети. Згодом вони прорвалися на територію в/ч і «витягли на бесіду» командира. Той не зміг заспокоїти протестувальників. Після того «строковики» (350 осіб) залишили частину. Дорогою вони вдерлися на територію іншої частини Нацгвардії та «увели» з собою ще 250 солдатів. Спроба командування НГУ вплинути на ситуацію за допомогою контрактників не вдалася», - повідомив очевидець.

За інформацією джерела, акцію заздалегідь готували у соціальних мережах. Планували, що до протесту приєднаються строковики НГУ із Запоріжжя та з навчального центру «Десна».

Інформатор Укрінформа підкреслив, що заколот мав відбутися 20 жовтня. Достроковий початок протестів джерело пов'язує із вчинком батьків військовослужбовців, який врешті-решт і став каталізатором протесту.

Нагадаємо, бійці "Нацгвардії" вимагають від Порошенка демобілізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брага забродила?
Відповісти
реальни 18 рични дити яки писля закинчення школи не "закосили" а пишли виконувати конститацийний обовязок из захисту витчизни це дити яких били й палили мирни и гидни маиданивци коли вони захищали конституцийний лад держави це дити яки без вагань видправились в зону АТО и без пафосу и реклами чесно и до кинця виконували покладени на них обовязки а нинишня влада за ихню покирнисть и сумлиннисть записала их у раби а за скромне нагадування про свои права нагородить судимостями ничого не скажеш гидну владу привели майданивци
Відповісти
Останні новини
Протест нацгвардійців був спланований
14 жовтень, 2014, 09:04