Унаслідок сутичок під Верховною Радою постраждали 15 правоохоронців

Унаслідок сутичок під Верховною Радою постраждали 15 правоохоронців
Внаслідок сьогоднішніх запеклих сутичок біля Верховної Ради постраждали 15 правоохоронців, затримані більше 20 провокаторів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє радник глави МВС Антон Геращенко.

За його інформацією, у співробітників міліції "розбиті голови, переламані руки, вивихнуті суглоби".

Крім того, після сутичок під Радою правоохоронці затримали 21 провокатора, які жбурляли каміння, били скло, кидали вибухові пакети та нападали на міліціонерів.

"Не виключено, що за організаторами сьогоднішньої провокації стояли іноземні спецслужби Російської Федерації. Затримання виконавців провокації і організаторів провокацій будуть продовжені до тих пір, поки кожен не відповість перед законом за те, що накоїв", - написав Геращенко.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навить написали килькисть поранених правоохоронцив а коли на Грушевського вогнепальни поранення отримали бильше 1300 та було вбито 20 правоохоронцив яки захищали конституцийний лад и право кожного обирати владу шляхом виборив як в записано в конституции и видбуваеться у всих цивилизованих краинах ане встановлювати силою то про це жодне "чесне" видання не повидомило невже щось зминилось в суспильстви чи прсто лже писакам ставлять нови задачи
Відповісти
нічого не розумієте!! На Грушевського були МИРНІ ПРОТЕСТУВАЛЬНИКИ, що МИРНО вбивали та калічили... а зараз - ЦЕ АГЕНТИ ФСБ!! Не вже це треба пояснювати?? (дивно тільки що їх так багато... мабудь ФСБ - сама чисельна контора у світі)...
Відповісти