Фінансові махінатори завдали збитків на 4 мільйони

Фінансові махінатори завдали збитків на 4 мільйони
Сума завданих державі збитків у результаті сумнівних фінансових операцій на Волині, в тому числі в сфері держзакупівель, перевищує 4 мільйони гривень.

Такий підсумок фінансових розслідувань фахівців ДПС у Волинській області протягом січня-квітня 2012 року, інформують у відділі боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області.

Податківці до правоохоронних органів передали 10 фінансових розслідувань щодо ознак завдання державі збитків на загальну суму понад 4 мільйони гривень та ймовірну легалізацію (відмивання) 3,9 мільйона гривень «тіньових» доходів, одержаних злочинним шляхом.

Правоохоронці з використанням матеріалів фінансових розслідувань та інших напрацювань виявили 3 злочини за ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та 1 злочин за ст. 209 КК України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).

Нині по 3-х кримінальних справах триває розслідування та 1 кримінальна справа розглядається судом.

А тим часом за результатами перевірок за участі фахівців відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області, до бюджету донарахували майже 700 тисяч гривень податків і штрафних санкцій.

477 тисяч гривень із цієї суми порушники сплатили до бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каруселька крутиться з ентузіазізьмом - хто порушники?

ДПС?

Органи влади - організатори тендерів?

Підприємці?

Всі.
Відповісти