«Нехай відчують, як це - коли тебе хочуть підірвати», - Никитюк про замах на себе

«Нехай відчують, як це - коли тебе хочуть підірвати», - Никитюк про замах на себе
Депутат Луцької міської ради Володимир Никитюк розповів про свої припущення щодо замаху на його життя.

Прес-конференція відбулась 20 жовтня.

Володимир Никитюк зауважив, що причин для підриву його автомобіля він не знаходить. І вважає цей злочин замахом на його життя.

«Я пройшов Афганістан, був поранений, тому мене вибухами не злякаєш. Але цей випадок мене вразив цинічністю. У моїй машині на момент вибуху знаходилось дитяче автомобільне кріселко, вікна були незатоновані, тому зловмисники знали, що могли нашкодити не лише мені», - заявив Никитюк.

Володимр Никитюк також очолює земельну комісію міської ради. Але він переконує, що ніколи не брав участі у корупційних схемах і не займав чиновницьких посад.

За словами депутата, бойову гранату Ф-1 зловмисники розмістили на дні автівки. Никитюк встиг проїхати лише два метри, як пролунав потужний вибух.

«Я сам не вірю у те, що залишився живим. Крім мене, у автомобілі могли знаходитись і мої онуки, з якими я кожні вихідні їжджу на відпочинок у місто. Після інциденту за 10 хвилин приїхала моя донька із онукою», - мовив луцький депутат.

Володимир Никитюк каже, що наполегливо разом із міліцією шукатиме зловмисників. Він готовий заплатити будь-які гроші за інформацію про місце знаходження підривників.

«Сьогодні у мене є мета - знайти цих бандитів. Біля мого будинку завжди ведеться відеоспостереження, на якому видно автівку зловмисників. Якщо вони прийдуть до мене із зізнанням та каяттям, то я їх відпущу. Повірте, я підключу усіх, щоб знайти підривників», - розповів депутат.

Також Никитюк не заперечує, що замах на його життя може бути пов'язаний із розподіленням земельних ділянок.

«На посаді голови земельної комісії я дев'ять років. За цей час жодних протиправних дій не вчиняв і не був притягнутий до кримінальної відповідальності. Зараз масово почали звертатись учасники АТО за земельними паями. Землі в міста вільної немає, але я входжу у становище цих людей і намагаюсь їм якось допомогти», - заявив Никитюк.

Голова земельної комісії каже, що на останньому засіданні його виступ був занадто емоційним і, можливо, комусь із присутніх це не сподобалось. Адже Никитюк ніби пропонував депутатам спростити видачу земельних ділянок і не займатись оформленням паперів півроку.

«Я запитав у працівників міськради, скільки потрібно чекати людям, щоб отримати землю. Мені відповіли, що не менше семи місяців. На що я жартома відповів, щоб краще справились за шість місяців. Я думаю, що за кілька місяців 10 земельних ділянок буде роздано сім'ям загиблих солдатів в АТО. Можливо, у міськраді є люди, які проти надання цих земель і намагаються мене усунути від цього процесу», - розповів Никитюк.

Депутат стверджує, що дзвінків із погрозами він не отримував, тому для нього вибух автомобіля був неочікуваним.

«На даний момент вже відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Адже граната, маючи силу ураження у 200 метрів, рідко залишає шанси, щоб вижити. Ця справа знаходиться у Києві під контролем правоохоронних органів», - резюмував Никитюк.

Наостанок депутат Луцької міської ради додав, що негативні коментарі в електронних ЗМІ під публікаціями, які його стосуються, є невиправданими. Він переконує, що у 45 років він заробив свій перший мільйон наполегливою працею.

«Я ніколи не брав участі у жодних корупційних схемах. Я заможна людина і мені немає змісту ризикувати своєю репутацією через декілька тисяч доларів. Я десятки тисяч жертвую на благодійність. Для тих, хто мене обливає брудом, я бажаю, щоб вони опинились на моєму місці. І я хотів би подивитись, як вони себе почуватимуть після цього, і що вони писали б у коментарях після вибуху», - наголосив Никитюк.

Нагадаємо, що минулої доби поблизу Луцька підірвали «Лексус» депутата.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: резонанс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звідки тоді Range Rover ?
Відповісти
Який Ранж Вася?
Відповісти
Голові земельної комісії Луцька просто так, для галочки, машину ніхто підривати не буде. Значить, є за що...
Відповісти
Ну не зря всё это...
Відповісти
скільки ті депутати будуть жирувати а простим людям нічим сім'ю прогодувати!!!!!
Відповісти
Звичайно,звідки в місті земля, як вони між собою її розподілили, що б мільйони заробляти. А якщо хтось не згоден - всіх в суд посилають.Можете з нами судитись витрачати свої останні копійки на роки судів.)))
Відповісти
по-ходу, нужно бросать такую опасную работу, ИБО ...не запятнан, а происходят ,мягко говоря, дивные курьёзы - это нонсенс............а по-моему, просто так ничего не случается, просто уже стали иначе разговаривать.................90-е вернулись наверно
Відповісти
Мусорніки скінчилися... пішли в хід цяцьки із зони АТО...
Відповісти
ой-ой-ой!
Відповісти
Для чого брехати Ткачук Євген ініціював надавати в першу чергу земельні ділянки сім'ям в яких близькі загинули в АТО, сесією підтриманий його запит ,навіть і тут собі заслугу ліпить кристально чесний нікітюк
Відповісти
Да це лисого заслуга чого брешеш !!!!!!
Відповісти
Нікітюк кристально чесна людина зараз заплачу.
Відповісти
Люся ,а ты кто такая, ты лично знакома с Никитюком. Твои слезы можешь своему мужу если он у тебя конечно есть демонстрировать. А тут серйозная тема и серйозные события могли произойти. Дура ты просто))))))))
Відповісти
шановні ! ситуація абсолютно проста. нітя гроші за землю взяв а роботу не зробив. От замовник і розгнівався.лексуси так просто не заробиш треба ж когось кинути.
Відповісти
Останній абзац це вищий пілотаж Володимира Сергійовича!
Відповісти
Нитя, столько врать нельзя, ты ведь не в парламент собрался, ври меньше, вдруг тебе поверят.
Відповісти
«Я ніколи не брав участі у жодних корупційних схемах»... у схемах участі можна і не брати, просто їх створювати. Але й 3,14здун.
Відповісти
Никитюк - дуже одіозна фігура серед колег депутатів. Він робить так, щоб все було вигідно лише йому. Нечитаючий, неграмотний, "ініціатива" працює в одну сторону. Самолюб. Тупий. Не знає мови. Люди його стороняться. А даремно гранат не кидають. Очевидно, є за що. Співчуваю. Сподіваюсь, що знайдуть цього "Алєксандра Матросова" і тоді багато чого проясниться.
Відповісти
Як примітивно і ницо бажати смерті людині, бо хтось можливо має якісь підозри. У на уже починається ДНР, де за вкрадені штани одним розчерком пера виносять смертний вирок? Хто тут уявив себе Богом?
Відповісти
А інакше порядку й не наведеш. Тільки страхом. Німці розстрілювали за безбілетний проїзд у громадському транспорті. Виводили на узбіччя й розстрілювали. Тому тепер у них порядок.
Відповісти
а цікава цсторія у Лексуса дружини Никитюка. Після придбання авто та відповідно його страховки на повний каско, Лексус зненацка викрадають. Никитюк отрмає страховку у повному розмірі, а згодом авто знаходиться і повертається законному власнику. Отака у нього правда.
Відповісти
здаэться мены що варто на детекторы брехны перевырити цього пана, привселюдно а тоды можна щось говорить
Відповісти
люструвати!
Відповісти
ой дурить дєд , дурить...
Відповісти
а ти сраний хабарник відчуй що таке народний гнів! взагалі таких треба саме мало - каструвати... ой обмовився ЛЮСТРУВАТИ!
Відповісти
а йому побоку, ще 1 млн. заплать і пройде кастрацію, ой люстрацію.
Відповісти
У нього Лексус! Звідки у державного службовця 2 лексуси ???!!!! І як мінімум 500 тис грн винагороди за інформацію????!!!! Гнати таких потрібно з влади! Потрібно запросити у нього декларацію про доходи! Люстрацію!
Відповісти
дебилы
Відповісти
Ви брехун . Бога побійтеся шановний . Вас то обкрадають , то машини палять і ви ще внуками прикриваєтесь . Якби ви були такими порядними і чесними , то хоть би однісінька людина та й написала про це . Подивіться вище - жодного хорошого коментаря не має . Ви все життя біля кормушки не працювали чесно - а крали . Добре знаємо де ви живете і ваш будинок розташований в так званому "царському селі" і машини ваші коштували не мало . От давайте справді на дитектор та й докажіть , що чесні і не крали ...хі хі та вас в смітник треба кинути і топтати ногами
Відповісти
ООООООО,вижу вам зависть точно глаза закрыла. аж фамилию Никитюк
присвоили. Фу позор!!!!! Брехуны тут большинство из вас,так никто из вас не знает его лично. А я знаю. В мусорник нужно бромъсить вас и заодно детям вашим показать,как и за что полк=учил из папаша такой урок)))))))))))
Відповісти
Александр ви помиляєтесь , по-перше Никитюк написано було як звернення . По друге ще й як знаю . Звертались до нього і не раз . Завжди відмова . Якщо ви так за справедливість шановний хаме Александр і хамка Оля то пред'явіть декларацію доходів і доведіть , що все чесно зароблене привселюдно . Як підказують однодумці на дитекторі брехні . Я думаю , що слабо .................................І щодо моїх дітей , то вони можуть спати спокійно і не боятись взривів , самі розумієте чому.
Відповісти
Шановний. Вы пишите,что знаете Никитюка. Как Вы его знаете просто как звать и как он выглядит, так как просто обращались к нему. Лично его Вы не знаете. На счет хамки Ольги, то вы что-то путаете.Даже не буду узнавать с чего такие выводы.У Никитюка всегда был бизнесс еще до тго как стал депутатом. Неужели Вы думаете,что он не смог заработать себе на машины и все,что у него есть?
Відповісти
так як на рахунок детектора ,захисник Никитюка -нехай знову в Україні збере ЗМІ і доведе свою "кристальність" .
Відповісти
І я хочу вашу декларацію побачити і як ви чесно заробили все що маєте . Бо для простих людей у вас ніколи не має землі Ніколи . Ну відпишіть хоть , що не будь
Відповісти
Пан Никитюк точно кристально чисту совість має.
при чому таку що гранати до себе притягує.

Задумайтеся пане Никитюк чи ж правильно ви чините коли прямим текстом всіх посилаєте до суду із своєї земельної комісії. Видно коса на камінь потрапила.
Відповісти
До нити. маєш все. Йди працюй в бізнес, дай порядним людям працювати під громадським контролем!!!
Відповісти
до смітника його .щоб знав брехун і злодій , що таке злість народна.
Відповісти
В Никитюка уміння жити нечесно закладено в генах. Його батько теж крутив всілякі махінації, коли був головою кооперативу..., синочок поміг відкупитися .
Хоче бути "білим і пушистим", боїться люстрації. Він навіть мову не може вивчити українську, як і його нервова жінка...
Відповісти
а з чого ви взяли,що жінка у нього нервова?я її бачила,сиділа поруч в кафе, нормальна,вихована)))))))
Відповісти
Кажете батько його був брехун. а що саме натворив той дід,цікаво!!!!!!!!!
Відповісти
Люструвати і все . До речі непогана ідея з дитектором брехні .
Відповісти
та видно що брехло заразу. злякався. дивіться скоро вам всім голови знесуть.бійтися народного гніву.
Відповісти
Останні новини
«Нехай відчують, як це - коли тебе хочуть підірвати», - Никитюк про замах на себе
20 жовтень, 2014, 18:36