Царьов проводив махінації з шкільними підручниками

Царьов проводив махінації з шкільними підручниками
Олег Царьов «заробляв» на папері для підручників.

До корупції у Міністерстві освіти і науки України причетний колишній народний депутат від «Партії регіонів» Олег Царьов. Про це в інтерв’ю розповів міністр освіти і науки України Сергій Квіт, - повідомляє Громадське ТБ.

За словами міністра, корупційна схема Царьова полягала у шахрайстві із папером для підручників. Прийняли відповідне рішення, що у виробництві посібників використовуватимуть тільки національний папір.

«Національний папір вироблявся на підприємстві, яке належало Царьову. Він був дорожчий за іноземний і його не вистачало. Наскільки я зрозумів, то цей Царьов докупав десь папір, видавав його за національний та продавав дорожче», – розповів Квіт.

У схемі брали участь низка співробітників Міносвіти. Наразі, за словами Квіта, відомство не має законних підстав для звільнення цих людей та зробить це в процесі реорганізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а зараз мабуть майданивська влада просто нагло и видкрито краде бо вже простим людям ничого не вистачае ни зарплат ни газу ни тепла електрики харчування в садочках и це при тому що втратили "дотацийний" Крим и майже втратили "дотацийни" Донецьк та Луганськ а по моему гидни и свидоми просто як завжди брешуть
Відповісти
Останні новини
Царьов проводив махінації з шкільними підручниками
22 жовтень, 2014, 23:33