Тягнибок обурений результатми виборів і кличе всіх на мітинг

Тягнибок обурений результатми виборів і кличе всіх на мітинг
Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок закликав українців завтра виходити на акцію протесту під стіни ЦВК, оскільки, за його словами, «Свободу» зливають.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, - передає УНН.

«Товариство! Завтра, 30 жовтня 2014 р. о 12 год. біля ЦВК акція протесту: «Зливають не Свободу, зливають — Україну!». Відстоїмо голос кожного Українця! Слава Україні!» — написав Тягнибок.

Варто нагадати, за даними підрахунку більше 98% протоколів, «Свобода» не долає бар'єр і не потрапляє до парламенту.

У партії «Свобода» заявляють про масштабну фальсифікацію результатів позачергових виборів до парламенту і спроби не допустити націоналістичну фракцію в парламент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будемо пікетувати - кожного, всіх підряд... шини палитимемо - корито забрали!
Відповісти
Вже в дорозі
Відповісти
Хай гірко поплаче наодинці. Навіщо було виходити на Покрову з провокативними вимогами? Не виконав щеобіцянки визнати УПА воюючою стороною? Вже нема кому пільги отримувати. Історія їх визнала. Визнає й держава. Тож переконати голосувати за "свободу" навіть її колишніх адептів було вкрай важко. Тепер борітеся - поборете.
Відповісти
Діло не в зливі) діло в квотах....не деребанели по квотах партійних може й прошли) а так скатертью дорога!
Відповісти
Маразм...
Відповісти
ну і мать її нищечком
Відповісти
профукала свобода дану їй можливість
Відповісти
Хай люструють таких як Вітів і Боруцький - тоді буду за них голосувати!!!
Відповісти
Ну як би і не СВОБОДА в парламенті, то чи відбулися б сьогоднішні вибори. Зважте на це, шановні. Вони зробили вагомий вклад і зрушили цю " гниль" Шкода, що СВОБОДА непрохідна
Відповісти
Свобода вперед-якщо ви не будете в парламенті,цей парламент приречений, адже там самі олігархи рулять, а ви їм там мішаєте
Відповісти
Хай вчаться достойно програвати. В цивілізованій державі партія зробить висновки, стане кращою і буде боротись на наступних виборах за прихільність виборців. А так тягнибок всоався і не замітив коли, ще й в душ не хоче іти, а кличе нюхати його фекаліі інших
Відповісти
Менеше треба було красти та продаватися. Ви вже перемогли корупцію у лісовій галузі, очоливши грошові потоки. Ви по національному свідомо обклали даниною сільске господарство. Ви з патріотичним запалом розграбовуєте спирто-горілчане виробництво. Ви збільшили корупцію у прокуратурі в часи Мохніцького. Вам, українським націоналістам, а нині й мільйонерам є чим пишатися. Ви вміло продавали округи. І Пирожик теж пішов не від партії, а шляхом самовисування аби підзаробити на продажності, відтягуючи голоси від Данильчука та Ляпіна, двох справжніх героїв. На що Ви сподіваєтеся ще?
Відповісти
Останні новини
Тягнибок обурений результатми виборів і кличе всіх на мітинг
29 жовтень, 2014, 19:27