Які волинські підприємства боргують зарплату своїм працівникам

Які волинські підприємства боргують зарплату своїм працівникам
Заборгованість із виплати заробітної плати в області зменшилась на три мільйони гривень.

Про це стало відомо 17 листопада під час оперативної наради голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика.

«Заборгованість по заробітній платі зменшилась на три мільйони з 14 мільйонів до 11. Зменшилась заборгованість на державних і комунальних підприємствах. Залишається заборгованість на підприємствах іншої форми власності», – зазначив Гунчик.

За його словами, заробітну плату боргує Луцьке підприємство електротранспорту, ПП «Руфусів», ПАТ «Електротермометрія».

«Є відповідна динаміка зменшення заборгованості по підприємствах автодору. Але я бачу, що ця динаміка є мінімальна. В мене складається таке враження, що ці підприємства рухаються до банкрутства», – сказав очільник області.

За словами Володимира Гунчика, заборгованість з’явилась і в ДКП «Луцьктепло» у розмірі 1 мільйона гривень, а також у Волинського інституту економіки та менеджменту.

«На наступній апаратній нараді я хочу запросити і почути керівництво «Луцьктепла» та підприємства «Електротермометрія» про ті заходи, які прийняті для погашення заборгованості по зарплаті», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На "Луцьктепло" створюються борги по зарплаті, а особистий водій заступниці Козлячек, за особисту їй відданість, кожного дня їздить на роботу та з роботи на службовій машині, а живе він аж у Гіркій Полонці. Не важко порахувати, що ця вольниця обходиться бюджету "Луцьктепло" майже 2000 грн щомісяця. Тобто він прокатую чиюсь зарплатню. Пан Гунчик, зверніть увагу і на це.
Відповісти
Останні новини
Які волинські підприємства боргують зарплату своїм працівникам
17 листопад, 2014, 11:36