Ортопедичні матраци, виготовлені з інноваційної піни з пам'яттю*

Ортопедичні матраци,  виготовлені з інноваційної піни з пам'яттю*
Напевно, Ви вже багато разів чули про піну з пам'яттю – революційний матеріал, який, завдяки своїм унікальним властивостям, використовується у виробництві найрізноманітніших товарів.

Її вже можна знайти у взутті, автомобільних сидіннях, навіть у білизні, але найчастіше піна з пам'яттю застосовується у виготовленні матраців.

Створений колись для космічних польотів, тепер це найпопулярніший матеріал, завдяки якому ваш сон може бути спокійнішим.

Історія піни з пам'яттю почалася, коли фахівці NASA розробляли матеріал, щоб зменшував тиск на тіло космонавта під час запуску на орбіту.

На початку 1970-х років дослідний центр NASA створив матеріали, покликані захистити астронавтів від сили гравітації під час запуску корабля. Основою їхнього успіху став високотехнологічний матеріал – піна з пам'яттю, яка могла підлаштовуватися під тіло людини, але при цьому, коли на неї зменшувався тиск, поверталася в свою первинну форму.

З космічного корабля - до нас у спальню.

Завдяки своєму позитивному впливу, який піна з пам'яттю надавала при зменшенні сили гравітації, її незабаром почали використовувати для лікування прикутих до ліжка хворих, щоб зменшити тиск на їхні рани і на все тіло. Унікальні властивості піни з пам'яттю призвели до того, що вона дуже швидко поширилася по всьому світу.

Сьогодні цей матеріал використовується переважно для того, щоб поліпшити сон і підвищити якість життя людини.
Піна з пам'яттю дарує відчуття невагомості й огортає тіло комфорт.

Матрац з основою із піни з пам'яттю повністю підлаштовується під форму Вашого тіла і його температуру, тим самим знімаючи напругу. Якщо на тіло не чиниться тиск, то кров в організмі циркулює безперешкодно, не викликаючи тиску в капілярах. Тому матрац із піни з пам'яттю особливо корисний людям, що страждають від болю в попереку, шиї, м'язах тощо. Піна з пам'яттю заспокійливо діє на вагітних жінок і тих, у кого виникли проблеми зі сном через постійний пошук зручного положення протягом ночі.

Пена Carbon Foam

Інноваційна піна Carbon Foam - це високоеластичний матеріал, який має комірчасту, пористу структуру, за рахунок чого активно дихає і відводить вологу. Піна Carbon Foam покращує ортопедичну підтримку Вашого хребта. Це екологічно чистий матеріал, оскільки не виділяє ніяких шкідливих речовин.

Забезпечує захист від електромагнітного випромінювання глобулярний вуглець в активній формі, який входить до складу піни, а також він нейтралізує неприємні запахи і надає оздоровчий вплив на людину. Поєднавши ізотопи цього натурального компонента з високоеластичною і пружною піною, виробник отримав суперматеріал, що володіє бактерицидними, каталітичними та сорбційними властивостями.

Салон-магазин "Світ Матраців"
ТЦ "Варшавський", 1-й поверх,
Луцьк, вул. Конякіна, 30.

Телефон:
(050) 338-14-93
(097) 700-47-80

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ортопедичні матраци, виготовлені з інноваційної піни з пам'яттю*
25 листопад, 2014, 14:07