Лучанин у магазині затіяв дебош і покусав міліціонерів

Лучанин у магазині затіяв дебош і покусав міліціонерів
Лучанин влаштував безлад у супермаркеті, а при затриманні вчинив опір та спробував вкусити правоохоронця.

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області у продуктовому магазині на вулиці Ветеранів затримали нетверезого відвідувача, який влаштував безлад у приміщенні, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Подія трапилася близько 20-ї години. На пункт центрального спостереження ДСО надійшов сигнал «Терміновий виклик міліції». Кнопку тривожної сигналізації натиснув адміністратор торгового закладу.

Коли правоохоронці прибули на місце виклику, через вітринне скло помітили, як чоловік середнього віку поводиться з персоналом магазину, розмахуючи пляшкою вина. За якусь мить спритник «переключився» на міліціонерів. Порушник громадського порядку закликав міліціонерів з’ясовувати стосунки «один на один». Але правоохоронці вивели чоловіка з приміщення та запропонували присісти до службового автомобіля. Після того, як дебошир почав чинити фізичний опір та спробував вкусити міліціонера, на його руки одягнули кайданки.

Затриманим виявився місцевий житель, 1980 р.н. Чоловіка доставили до міського відділу міліції. Дії затриманого чоловіка підпадають під ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законним вимогам працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкції статей передбачають сплату штрафу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
)))))) от що буває коли людей від сказу не вакцинувати))))) довели лучан, вже на людей кидаються))) гиииииииииииииии
Відповісти
Останні новини
Лучанин у магазині затіяв дебош і покусав міліціонерів
26 листопад, 2014, 15:53