В Луцьку зловили нововолинських «домушників»

В Луцьку зловили нововолинських «домушників»
Двох нововолинських хлопців застукали на квартирній крадіжці в Луцьку: злодії викрали ноутбук та банківські картки.

Про це повідомляють СЗГ УМВС України у Волинській області.

22 травня луцькі оперативники поблизу одного з будинків по вулиці Федорова затримали «на гарячому» двох мешканців міста Нововолинськ. Хлопців застукали на квартирній крадіжці.

Як розповів начальник відділу карного розшуку міськвідділу Володимир Піддубний, 35-річний Михайло М. та 25-річний Дмитро С. якраз виходили з під’їзду будинку, де обікрали квартиру.

Міліціонери вже чатували на них на вулиці, оскільки володіли оперативною інформацією щодо злодіїв. При затриманні у підозрюваних було вилучено викрадені з квартири речі: ноутбук та банківські картки. До слова, у помешкання злодюги потрапили шляхом підбору ключа.

Слід зазначити, що у минулому горе-гастролери вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Наразі зловмисники затриманні в ізолятор тимчасово тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Проводиться перевірка на причетність їх до вчинення інших злочинів.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку зловили нововолинських «домушників»
23 травень, 2012, 13:28