Такі різні, а таки єдині. Волонтер Діана Поян

Такі різні, а таки єдині. Волонтер Діана Поян
Професійна модель Діана Поян неодноразово займала призові місця у престижних конкурсах краси, встигла попрацювати в Китаї і Таїланді, і займалася благодійними проектами задовго до всіх подій в Україні, які ми зараз переживаємо. Раніше більше опікувалася дітьми-сиротами, тепер – воїнами, які захищають країну.

Каже, що змалечку відчувала гостру потребу комусь допомогти, зробити щось добре та корисне, а зараз допомогу країні вважає обов’язком кожного.

«Це наш спільний внесок в перемогу. Я дуже люблю свою Україну, і не уявляю, що могла б жити якось по іншому, не допомагаючи», - зазначила вона.

Молода красуня намагається долучатися до всього, де треба допомога: фінансова чи фізична. Брала участь в організації «Фото Патріота»,допомагала з пошиттям першоі партіі флісових балаклав.

«А якось побачила у Facebook повідомлення, що хлопцям в госпіталі не вистачає елементарних речей, то пішла з татом на Формулу (що на Варшавському ринку) і у знайомих зібрали за годину 3 тисячі гривень. На них купили всього з оголошеного списку і завезли хлопцям», - пригадує дівчина.

Наразі Діана Поян з колегами збирають продукти, речі та товари у супермаркетах міст. Організовує роботу волонтерів, щоб формувати списки необхідних бійцям товарів і роздавати листівки волинянам.

«Я часто розчаровуюся в людях, у їх байдужості та «непричетності», та все одно продовжую допомагати. Після Майдану мені здавалося, що все змінилося, що люди стали іншими. Та тепер бачу: це поки не зовсім так. Хотілося б більше зацікавлених та активних людей об'єднати навколо себе. Для людини, яка бачить перед собою ціль, немає нічого неможливого», - стверджує волонтер Діана Поян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: волонтери
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця "ВІДОМА МОДЕЛЬ" с-ки 1 курсу пропустила на фа-теті МВ, за допомогою ще однієї "відомої" МАРИНИ ЗАНЮК та київських довідок лікарняних?:))) Не смішіть мне, прошу Вас))), вона такат "відома",як ми всі... Поведінка її не відповідає її даним, в першу чергу духовним, адже, все це такий фарс, що аж тошнить від "солодкості" та хитрості с-ки, ну с-ки,що вона "жовчю" вдавиться, а буде християнкою...!От як на Кубі, і на всякі язичницькі обряти ходять,проводять,а потім у неділю в церкву біжать, вони ж римо-католики!Отак і тут... Все слова та гордість,яку просуває та сама Марина...
Відповісти
Якийсь брєд!!!
Відповісти
Діана, не така, як ви її описали. Я з нею спілкувався, і доводилось співпрацювати на зйомочному майданчику. Ще на бачив такої відкритої, душевної не зазнайкуватої дівчини. Багатьом би порадив її у приклад. А те що ви, тут поглумилися, то тільки показали свою сутність. Щасти вам, Лучанко, робіть побільше добра у житті.
Відповісти